"hayalleriniz yerini anılara bırakmışsa yaşlanıyorsunuz demektir..:)"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnctrkcell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

tnctrkcell

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu...dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu..."arkadaşlar bende siteyi daha yeni keşfedenlerdenim.Biraz gezinince siteyi öneren arkadaşıma dua etmeye başladım:D.Ha bir de hayallerinizin yerini anılarınızın almaması dileğiyle...:)

Hoşgeldiniz.. Umarım kanalda kendinizi faydalı olabilecek konulardan en iyi şekilde yararlanırsınız. Tekrar hoşgeldiniz.

tnctrkcell' Alıntı:
"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu...dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu..."arkadaşlar bende siteyi daha yeni keşfedenlerdenim.Biraz gezinince siteyi öneren arkadaşıma dua etmeye başladım:D.Ha bir de hayallerinizin yerini anılarınızın almaması dileğiyle...:)

MERHABA-4264

HOŞGELDİNİZ....NASILSINIZ......

HAYALLERİN YERİNİ ANILARIMIZIN ALMASI DİLEĞİ İLE DEMİŞSİNİZ?... KABUL EDİYORUM...

FAKAT BİR ŞEYİ KABUL ETMİYORUM...
HAYALLER GELECEK İÇİN KALDIRIM TAŞLARIDIR...
ANILARDA GEÇMİŞ İÇİN KALDIRIM TAŞLARIDIR...
BEN BUGÜNÜ YAŞAYABİLMEM İÇİN HAYALLERE İHTİYACIM VAR... ANILARIMDAN DERS ALARAK
TEŞEKKÜRLER

"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu...dönmek ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu..." CÜMLESİ DE TAM GEYİK OLACAK BİR KONU

BU SÖZ AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİSİNİN SÖZÜDÜR?...
BEYAZIT ÖZTÜRK
CEM UZAN
ALİ KIRCA
ZEKİ KAYAHAN COŞKUN

VE
SİZ

CEVABI BEN BİLMİYORUM... GEYİK İÇİN ZAMANIM YOK....

hoşbulduk arkadaşlar teşşekür ederim çok misafirperversiniz...birde kelebek sorduğun sorunun cevabı zeki kayahan coşkun... :)

yaşlananlardanım sanırım hoşgeldin demim sen benden çoook öncelerde geldiğin için neyse güzel bir giriş yapmışsın ama

Geri