C
cnslmst
teşekkürler hayal_12 şiirin çok güzel...
hayal_12' Alıntı:Enfes olan sizin temi kalbinizdir.. Bu ne ki.. Kafamda binlerce kelşme var.. Bir araya getirebilirsem, kendimi aşarım ama dediğim gibi bir araya getirmem lazım.. Daha güzelleri de gelecek...![]()
kaynak00' Alıntı:vallah ne yalan söyleyim hayal güzel siir olmamış be akıcı değil ama yine emeğine sağlık:'( :
![]()
hayal_12 şiir kelimelerin yanında şairin daha doğrusu yazarın içinde alevlenen duyguların açığa çıkması olusan zincirdir..hayal_12' Alıntı:kaynak00' Alıntı:vallah ne yalan söyleyim hayal güzel siir olmamış be akıcı değil ama yine emeğine sağlık:'( :
![]()
![]()
Şiir kelime oyunur benim nazarımda.. Oyuna dikkat etmeyen, kurallarını bilmeyen biri için bir işkence gibidir şiir.. Dikkat ettiyseniz, şiiri üçe bölmüşüm.. Yani akıcı olması imkansız.. Olmaması için üçe böldüm..Her bir parçayı ayrı ayrı karelerde görmeye çalışın diyecektim ama sanırım bakış açısı farkı var.. Görmek istediğiniz gibidir şiir.. Şiiri çoğu zaman sadece kendim için yazarım, bencillik de denebilir.. Sanırım sorun da bu! Daha anlaşılır olmam gerekiyor sanırım.. Eleştirileriniz için teşekkürler 'kaynak00'..
![]()
hayal_12' Alıntı:yüreğimi koy avucunun içine
bir ürkek güvercin gibi
savur gökyüzünün kızıllığına
senden gelen sevgili
başım gözüm üstüne
hayal_12' Alıntı:kaynak00' Alıntı:vallah ne yalan söyleyim hayal güzel siir olmamış be akıcı değil ama yine emeğine sağlık:'( :
![]()
![]()
Şiir kelime oyunur benim nazarımda.. Oyuna dikkat etmeyen, kurallarını bilmeyen biri için bir işkence gibidir şiir.. Dikkat ettiyseniz, şiiri üçe bölmüşüm.. Yani akıcı olması imkansız.. Olmaması için üçe böldüm..Her bir parçayı ayrı ayrı karelerde görmeye çalışın diyecektim ama sanırım bakış açısı farkı var.. Görmek istediğiniz gibidir şiir.. Şiiri çoğu zaman sadece kendim için yazarım, bencillik de denebilir.. Sanırım sorun da bu! Daha anlaşılır olmam gerekiyor sanırım.. Eleştirileriniz için teşekkürler 'kaynak00'..
![]()
hayal_12' Alıntı:
biliyor musun sevgili
o çocuk
yüreğinin şefkatine
sözlerinin masumiyetine
gözlerinin büyüsüne
öyle muhtaç ki...
o çocuğu sev sevgili
yalnız bırakma
yoksa
sensiz yaşayamaz
bunu bil sevgili...
yüreğine sağlık hayal... çocuklar hep sevilirhayal_12' Alıntı:bir çocuk var içimde
yaramaz, oyunbozan
bazen çok şımarık
bazen alaycı
ve bazen de biraz şey
şey işte..
biliyor musun sevgili
o çocuk
yüreğinin şefkatine
sözlerinin masumiyetine
gözlerinin büyüsüne
öyle muhtaç ki...
o çocuğu sev sevgili
yalnız bırakma
yoksa
sensiz yaşayamaz
bunu bil sevgili...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.