hayal_12'nin Kaleminden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gercekten cok gusel bı hıkaye bende burger kıngde dersane yıllarımda calısmıstım bu hıkayeye benzer bı hıkayayde ben yasadım ama bu kadar hos olmamıstı tesekkurler paylasım ıcın gecmıse bı an gerı donup anı tazelememe yardımcı oldugun ıcın cok ama cok tesekkurler hayal_12 ::)

gerçekten çok güzel bir yazı baya etkilendim desem yalan olmaz herhalde bu yazıyı bize okutturduğun için teşekkürler :)

vuslattır belki de
hakiki aşka yol çıkan
ahh
bir de
kavuşmaktan korkmasaydık
ne iyi olurdu değil mi
'hayali' sevdiğim

paylaşım için tşkler ayben ve hayal ama hayal şiirdeki bu bölüm harika olmuş emeğine yüreğine sağlık rabbe emanet kal çok beğendim :(

evet hayale katılıyorum hepimiz gülelim rabbim hiç birinizin yüzünden tebessümü eksik etmesin wanted gül bakalım :D hep beraber tebessüm dolu günler de olmak ümidi ile sevgi ve selametle ...

yüreğinize sağlık arkadaşlar gerçekten çok güzel yazmışsınız  :)

Cσ∂єx' Alıntı:
Bazen sonucu hesap edemezsiniz.
Bu da o an'lardan biri...

Bir tuzlu kahve hikayesini aklıma getirdi.
Sonu da iyiydi...
Teşekkürler.
evet bana da o hikayeyi hatırlattı  :)

hayal_12' Alıntı:
Emre gibi sevmek, Selma gibi, görüşüne, konuşumasına değil de sadece yüreğine değer verip sevmek.. Ahh ne yüce bir duygu.. Bir beklentisi olmadan.. Sadece sevmek.. Konuşup konuşmadığı değil, zengin ya da fakirliği de değil, yakışıklı olup olmaması da değil, ya da bir garson olması da değil, önemli olan sadece sevmektir, diyebilmek.. Ne yüce ne temiz bir ruh görüntüsü.. İnşallah bize de nasip olur...

ya hayal çoook tşk ederim çok güzel bir hikaye bayıldım ve :'( aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş aminnnn bizimde böyle sevgilerde olmamız ümidi ile inş nasip eder rabbim sevgi hiç kolay değil allah hakikati ile sevenlerden ve sevilenlerden eylesin cümlemizi bu güzel hikaye için tekrar saol rabbe emanet kalın sevgi ve merhametle kalın...

Anlaşılan bu güzel aşk hikayesi herkesi sarıp sarmalamış.. Yorumlarınız için teşekkür ederim.. Yazanın yüreğine sağlık.. Böylesi güzel aşklara şahit olmak bile bir insan için gurur verici olurdu.. Ya da en azından benim için..  :) Bir arkadaşım, "aşk hikayeleri neden alakalı alakasız herkesi derinden etkiliyor?" diye sormuştu bana.. Ben o zaman henüz aşkın ilk basamağını dahi kavrayamadığım için cevap verememiş, susmuştum.. Şimdi cevabını iyi biliyorum.. Bence sebep; HERKESİN, KENDİ İÇİNDEKİ AŞKIN RUHU'dur!.. Aşkın ruhu içimizde, beynimizde, her zerremizde dolaşıyor.. Belki kimimiz farkına varıyor kimimiz de varamıyor.. Ama o ruh içimizde, biz farkında olsak da olmasak da...

yandığım gözler sahibi
'sen' hayali sevdiğim
bil ki
kalbimin dili olsa
ilk seni hecelerdi
ne beyhude ağlayışlar
ne kara mintanlı şımarıklar
ve ne de
yalnızlık korkusu sinmiş
şehrin acımasız mahzenleri
hiçbir şey
kendi güzelliğini göremeyen 'sen'i
unutturamaz bana!
loş aydınlıkların sarhoşuyum ben
ilk hecede 'sen' dediysem
bilmeni isterim ki
son hecem de
'SEN'sin!

hayal_12' Alıntı:

ilk hecede 'sen' dediysem
bilmeni isterim ki
son hecem de
'SEN'sin!

yüreğine sağlık hayal gene çok güsel yazmışsın :)

ilk hecem sen peki ya son sözüm ne olucak
yanımda sen mi ya da bir başkası mı olucak
son nefesimi verirken ben
başımda kimler ağlıyacak
kim gelicek son sözlerimi işitmeye
ya da aniden göçerken ben bu diyardan
kimin içi sızlıyacak bensizliğe
bir hayatı verebilecek kadar sevebilecekmisin beni
o hayatı sen ve ben bütünleştirebilcek miyiz
yola beraber devam edecek miyiz
belki sonunda ben yalnız kalırım
bilinmez yar bilinmez
sensiz bir hayatı bilmem
ancak sende
benli bir hayatı bilemiceksin
çünkü yola koyuldum
gittim gidiyorum
yola sensiz çıkıyorum
ama unutma içimde sen ve sadece sen...

aşkın ruhu  :)
evet içimizde bir yerde kimisi keşfediyor kimisi kendine saklıyor kimise de sonuna kadar yaşıyor aşkı
bu ruhu yakalamak ümidiyle ya da yakalayanlar için sadık kalmak ümidiyle diyorum :)

içinde ben olmayan
garip bir hayalin peşinde koşarsın
gitme demem sana
gitsen de birgün
geleceksin biliyorum
içinde ben olduğum halde
gidişlerine ağıtlar da yakmayacağım
belki döndüğünde
yüreğim hala senin için
atacak ama
gidişinle ezilen ben
affeder miyim sanıyorsun??

ayben' Alıntı:
aşkın ruhu  :)
evet içimizde bir yerde kimisi keşfediyor kimisi kendine saklıyor kimise de sonuna kadar yaşıyor aşkı
bu ruhu yakalamak ümidiyle ya da yakalayanlar için sadık kalmak ümidiyle diyorum :)
amin  ;D çünkü benim onu bana yazdığı için her zaman  rabbime şükrettiğm aşkım var. huzurum var, yavrularım var, rabbimi hatırlatan dostlarım var insan daha ne isterki yaşamdan ;)

Geri