B
bıldırcın
Canım benim bu konuda taraf olmama söz konusu değil.Ortada bir gerçek var ki biz erkekler olmadan,erkeklerde biz olmadan yapamaz...Bıldırcın bizdenmisin?
yoksa erkeklerden tarafmısın?
Bence uzatmanın anlamı yok
Canım benim bu konuda taraf olmama söz konusu değil.Ortada bir gerçek var ki biz erkekler olmadan,erkeklerde biz olmadan yapamaz...Bıldırcın bizdenmisin?
Bak işte.bıldırcın' Alıntı:Gülşah bu konuda sana katılmıyorum arkadaşım,erkekler ruhsuz ve duygusuz değilki kadın onu parmağında oynatsın.Herşey karşılıklıGulsahToptas' Alıntı:siz erkekler ne kadar kabul etmesenizde bu böyle arkadaşlar kanıtlanmış bişey eğer bir bayan istemezse erkekği yanına bile yaklaştırmaz ama isterse de her türlü elde edebilir ne dersiniz
Aferin.bıldırcın' Alıntı:Canım benim bu konuda taraf olmama söz konusu değil.Ortada bir gerçek var ki biz erkekler olmadan,erkeklerde biz olmadan yapamaz...Bıldırcın bizdenmisin?
Bence uzatmanın anlamı yok
Bak işte.
Doğru söze ne denir?
-Tabi ki "doğru söz" denir
Bende teşekkür ederim Bülent ama birazdan üzerime hücum başlarsa şaşırmamAferin.
Takdir ettim.
Tebrik ettim.
Ve teşekkür ettim.
Saklan arkama.bıldırcın' Alıntı:Bende teşekkür ederim Bülent ama birazdan üzerime hücum başlarsa şaşırmam
EyvallahBülent' Alıntı:Saklan arkama.bıldırcın' Alıntı:Bende teşekkür ederim Bülent ama birazdan üzerime hücum başlarsa şaşırmam
Şüphen olmasınBülent' Alıntı:Yoğunum biraz bugün.senarist081' Alıntı:Heyo heyo Bülent nerdesin koş,yetiş..Beni ablukaya aldılar,bayanların arasında kaldım..
Yokluğumu aratma, sana güveniyorum.
:alkis2 :alkis2 :alkis2bıldırcın' Alıntı:Gülşah bu konuda sana katılmıyorum arkadaşım,erkekler ruhsuz ve duygusuz değilki kadın onu parmağında oynatsın.Herşey karşılıklıGulsahToptas' Alıntı:siz erkekler ne kadar kabul etmesenizde bu böyle arkadaşlar kanıtlanmış bişey eğer bir bayan istemezse erkekği yanına bile yaklaştırmaz ama isterse de her türlü elde edebilir ne dersiniz
;D Çok insafsızsınefsane_18' Alıntı:yaa bence kadınlar böle degil bir bayan olarak cogu bana uymuyo erkelere hep sıfır puan ugrasmasınlar :alsana
VAV :alkis İşte Centil men bir erkekcenk' Alıntı:
dünya bayanlar gününü kutlarım sevgili annelerimiz ablalarımız kardeşlerimiz biz sizleri bir gün değil her gün seviyoruz haberiniz olsun
Cenk,kendindemisincenk' Alıntı:
dünya bayanlar gününü kutlarım sevgili annelerimiz ablalarımız kardeşlerimiz biz sizleri bir gün değil her gün seviyoruz haberiniz olsun
Senarist teslim olmuşa benziyorsun :kihkihsenarist081' Alıntı:Evet sevgili annelerimizin,ninelerimizin,bacılarımızın ve siz çok değerli bayan arkadaşların Kadınlar gününü en içten dileklerimizle kutlayalım bari..Siz olmadan da hayatın tadı tuzu olmaz be!!Size kuyumcu vitrinindeki tüm tek taşlı yüzük ve alyanslar,burma bilezikler,lacoste,yards marka elbiseler hepsi ama hepsi feda olsun..Her şeyi bir tarafa bıraktık biz,şakayı bile.. O0
Yaa bide erkek milletini beğenmezsiniz bakın yeri gelince nasılda kıymet biliyorlar.Bence bu sözlerin üzerine yüklenmeyin artık beyleresenarist081' Alıntı:Evet sevgili annelerimizin,ninelerimizin,bacılarımızın ve siz çok değerli bayan arkadaşların Kadınlar gününü en içten dileklerimizle kutlayalım bari..Siz olmadan da hayatın tadı tuzu olmaz be!!Size kuyumcu vitrinindeki tüm tek taşlı yüzük ve alyanslar,burma bilezikler,lacoste,yards marka elbiseler hepsi ama hepsi feda olsun..Her şeyi bir tarafa bıraktık biz,şakayı bile.. O0