Bizim memlekette pratikte hani herkes herşeyi pek bilirya öle kitap okumaya fazla gerek duymayız.. Kitapların rafları süslemesi yerine zihilerde yeralması gerekiyor ama yukardakikitaplığı çok beğendim. Doğrusu benimde böyle bir kitaplığım olsun isterim.Hani birilerinin dikkatini çekerde bekli kitap okuma hevesine kaplır diye: (
Kitaplar süslü tezgahları değil zihinlerimizi doldurup süslese çok daha yararlı olur diyorum ama.. Kesinlikle karar verdim bu kitaplıklardan bir tanede ben alıp salonumun başköşesine yerleştireceğim : (
Kocaeli’de bir kitapçının bedava verdiği kitaplar bile halkın ilgisini çekmiyor. Tezgâhın üzerindeki ‘paranız yoksa alabilirsiniz’ notuna rağmen, ne alan ne soran var Kitapçılık yapan Ferhat Gündüz, 17 yıldır kitap sattığını, İstanbul’da başladığı işi 2,5 yıldır İzmit’te sürdürdüğünü anlattı. Toplumun kitap okuma alışkanlığının çok düşük olduğunu, çok ucuz fiyata vermesine rağmen günde en fazla 5–10 kitap satabildiğini ifade eden Gündüz, “Geçmişe göre çok az kitap satıyorum. Fiyatlar, 50 kuruş ile 20 TL arasında değişiyor. Buna rağmen kitaplar toplumumuzda okuma alışkanlığı olmadığı için çok fazla rağbet görmüyor. Bedava versen okumuyor’’ dedi
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.