Hangi model kitaplık istersiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tutankhamon' Alıntı:
başka modelleriniz varmı ;D

Olmaz mı?
kopyasiconcoolaaup1.gif

Sonra ekleyeyimm

Çok hoş bunlar ya.
Eee perim bak 2 ay sonra evleniyorum elindede bol miktarda bulunduğuna göre hediye getirirsin artık bir tane :P

:D :D süperler ya...

ama ben en cok şu ortasında uzanan adam varya yatıyor...oh ne rahat beea otur kitap oku :D :D :D

işte onu beğendim. cok hemde :D

peri süpersinya  ::)
bayıldım bunlara ben ama bunları koyucak bide bunlar kadar güzel ev lazım
::)

hanedeyim' Alıntı:
Sen eve odaklanma,bütünü görmeye çalışsan,eve gerek olmayacagını anlarsın..Özelikle şu içinde yatarak okunan olsa yeter,hem yatarsın hem oturur,hemde kitabını okur  :) Altına birde tekerler monta etin mi, istedigin yerede götürebilirsin..
Düşünsene,Yemyeşil bir dogada sen  ve kitaplıgın,yada agrı dagının zirvesinde aşagı dogru korkarak baktıgında, :D

su perisi' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:
Sen eve odaklanma,bütünü görmeye çalışsan,eve gerek olmayacagını anlarsın..Özelikle şu içinde yatarak okunan olsa yeter,hem yatarsın hem oturur,hemde kitabını okur  :) Altına birde tekerler monta etin mi, istedigin yerede götürebilirsin..
Düşünsene,Yemyeşil bir dogada sen  ve kitaplıgın,yada agrı dagının zirvesinde aşagı dogru korkarak baktıgında, :D

oo pericim sendeki hayeller süper beni bile solladın hayallerde  ;D ::)

bookcase2.jpg

Kesinlikle bu yeni taşınacagım için kafamda böyle bir düşünce vardı,sanki hayalime bakıpta çizmiş biri gibi : )

hanedeyim' Alıntı:
su perisi' Alıntı:
hanedeyim' Alıntı:

oo pericim sendeki hayeller süper beni bile solladın hayallerde  ;D ::)

Tabi bu  hayalim yaz içindi,birde bunun kış için olanını hayal etmem gerekir,yoksa bütün kitaplarım yagmurdan ıslanıp yaprakalrı dalgalanır. ;D

KHaRoN' Alıntı:
bookcase2.jpg

Kesinlikle bu yeni taşınacagım için kafamda böyle bir düşünce vardı,sanki hayalime bakıpta çizmiş biri gibi : )

Bunu bende gözden kaçırmışım,o koltugu psikologun koltugu gibi hayal ettim,oraya uzanır dalarsın  kitaplrın dünyasına,kalmaz ne dert, nede tasa.. ::)

Benim kitaplıgımda fena degil,en kısa zamanda ekleyim  ::)

Geri