Olmaz mı?tutankhamon' Alıntı:başka modelleriniz varmı ;D
Sen eve odaklanma,bütünü görmeye çalışsan,eve gerek olmayacagını anlarsın..Özelikle şu içinde yatarak okunan olsa yeter,hem yatarsın hem oturur,hemde kitabını okur Altına birde tekerler monta etin mi, istedigin yerede götürebilirsin..hanedeyim' Alıntı:peri süpersinya :
bayıldım bunlara ben ama bunları koyucak bide bunlar kadar güzel ev lazım
:
oo pericim sendeki hayeller süper beni bile solladın hayallerde ;D :su perisi' Alıntı:Sen eve odaklanma,bütünü görmeye çalışsan,eve gerek olmayacagını anlarsın..Özelikle şu içinde yatarak okunan olsa yeter,hem yatarsın hem oturur,hemde kitabını okur Altına birde tekerler monta etin mi, istedigin yerede götürebilirsin..hanedeyim' Alıntı:peri süpersinya :
:
Düşünsene,Yemyeşil bir dogada sen ve kitaplıgın,yada agrı dagının zirvesinde aşagı dogru korkarak baktıgında,
Tabi bu hayalim yaz içindi,birde bunun kış için olanını hayal etmem gerekir,yoksa bütün kitaplarım yagmurdan ıslanıp yaprakalrı dalgalanır. ;Dhanedeyim' Alıntı:oo pericim sendeki hayeller süper beni bile solladın hayallerde ;D :su perisi' Alıntı:Sen eve odaklanma,bütünü görmeye çalışsan,eve gerek olmayacagını anlarsın..Özelikle şu içinde yatarak okunan olsa yeter,hem yatarsın hem oturur,hemde kitabını okur Altına birde tekerler monta etin mi, istedigin yerede götürebilirsin..hanedeyim' Alıntı:peri süpersinya :
:
Düşünsene,Yemyeşil bir dogada sen ve kitaplıgın,yada agrı dagının zirvesinde aşagı dogru korkarak baktıgında,
Bunu bende gözden kaçırmışım,o koltugu psikologun koltugu gibi hayal ettim,oraya uzanır dalarsın kitaplrın dünyasına,kalmaz ne dert, nede tasa.. :KHaRoN' Alıntı:
Kesinlikle bu yeni taşınacagım için kafamda böyle bir düşünce vardı,sanki hayalime bakıpta çizmiş biri gibi : )