Hala fotoğraf çekiyor olurmuydunuz?

• Konbuyu başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Safari tarafından oluşturulan Hala fotoğraf çekiyor olurmuydunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,170 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Hala fotoğraf çekiyor olurmuydunuz?
Konbuyu başlatan Safari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan perit
L

lord_of_the_ottoman

Kullanıcı
7 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
sivas
köpek balığının karnı tokmuş galiba

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Photoshop olmasa bile, bu resim canlandırma olabilir, burası bir havuz ve arkadaki balık plastik bir şişme köpekbalığı mesela? :)

L

lavinyaa

Kullanıcı
16 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
panık atak oldugum ıcın yada oyle oldugumu sandıgım herneyse bu goruntuye yurek dayanmaz tutulur kalır oracıkta bogulurdum.. kopek balıgına gerek kalmadan...

W

white_angel

Kullanıcı
12 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ya benim merak ettiğim ordaki anne babanın arkasındaki köpek balığı anne babbaya nasıl zarar vermemiş ben pek inanmadım bu foroğrafa iyice bi bakın köpek balığı çok yakın aileye köpek balığının onları fark etmemesi mümkün değil.

B

blt.cemile

Kullanıcı
11 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
humyra' Alıntı:
KESINLIKLE PHOTOSHOP BAZI ARKADSLARA BENDE KATILIORUM O KOPEKBALIGI HAKIKATEN ORDA OLSA IDI SUAN BIZ BU MEVZUYA KAFA YORMUYOR OLACAKTIK.. :p
Bencede olmaz böyle şey ya 

M

Mrs.Jadem

Kullanıcı
7 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Açıkcası fotoğraf bana da pek inandırıcı gelmedi,yani balığın büyüklüğü,o insanlara yakınlığı falan çok düşündürücü.. :-\

Ayrıca gerçekse de ona da yorumum hayırlı evlatmış,balığını görünce panikleyip anasını babasını uyarmaksızın su yüzüne çıkmış :D

P

perit

Kullanıcı
27 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
samsun
anne baba nasıl dönebilmiş çocuklarının yanına karnı baya tokmuş ki köpek balığının fotoğrafa poz verip yolunamı devam etmiş yapmayın yaaa  :D