Hala fotoğraf çekiyor olurmuydunuz?

• Konbuyu başlatan Safari
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Safari tarafından oluşturulan Hala fotoğraf çekiyor olurmuydunuz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 17,170 kez görüntülenmiş, 70 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Hala fotoğraf çekiyor olurmuydunuz?
Konbuyu başlatan Safari
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan perit
C

cnslmst

evet bencede fotoshop...ben koskoca gemiden çekmeye cesaret edemedim ki bu kadar yakınımda olduğunu düşünemiyorum bile...

C

crnkcclr

Kullanıcı
25 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
esranur' Alıntı:
passiflora' Alıntı:
Fotoğrafa profesyonel  bir Photoshop tasarımcısının eli değmiş gibi geldi.  :-\
bence de...
Örnek olarak beyaz köpekbalıklarını ele alalım. Bu canlılar avlarını gözleri ile takip ederek yakalarlar. Hatta fok balıkları veya diğer avlara bakmak için suyun yüzeyine bile göz atarlar. Ancak sıcak mercan kayalıklarında değil de serin okyanuslarda gezindiğinde beyaz köpekbalıklarının gözleri hızla hareket eden avlarını takip etmede çok ağır kalır. Ancak köpek balığı böyle bir problem yaşamaz. Çünkü beyaz köpekbalıklarının gözleri kendileri gibi soğukkanlı değildir. Bu köpek balığı türünde vücut kaslarının ısısı gözlere aktarılır. Bu sayede en hızlı hareket eden balıkları hatta fok balıklarını bile yakalayabilirler.

eğer gözlerim :) beni yanıltmıyorsa bu da beyaz bir köpek balığı ve avına bu kadar yaklaşmış olan bir köpekbalığının avını kaçırma şansı neredeyse sıfırdır özlelliklede avın bundan haberi yoksa :D

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
bana da fotoshop gibi zaten böyle bi durumda nasıl soğukkanlı olabilir ki insan ben çekerim diyen arkadaşlara helal olsun ben olsam korkudan bi daha denize bile giremezdim herhalde  :eek: :eek: :eek:

Z

zamansizyagmur01

Kullanıcı
14 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
adana
humyra' Alıntı:
KESINLIKLE PHOTOSHOP BAZI ARKADSLARA BENDE KATILIORUM O KOPEKBALIGI HAKIKATEN ORDA OLSA IDI SUAN BIZ BU MEVZUYA KAFA YORMUYOR OLACAKTIK.. :p
;D ;D haklısın

M

Meliha

Kullanıcı
13 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
bu fotoğrafı çekmesi bile cesaret
ben gördüğüm an donup kalırdım hiç bişey çekemezdim :(

Y

yaratici_idea

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Oh my god!!!
Ama o plankton ile beslenen ortalama 18 metre boyunda
ama zararsız bir köpek balığı türüne benziyor.. ;)

B

beatıfulllife

Kullanıcı
1 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
gercek veya deil güzel işte hastasıyım bu hayvanların köpekbalıkları devasa yaratıklar

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yani?...:)
Köpekbalığı bu kadar ağırlığıyla hiç mi suda bir hareket oluşturmamış?
Bu insanlara bu kadar yakınken yön değiştirse illa ki çarpışırlar?
Bu inanılacak bir olay değil bence.

F

funtem

Kullanıcı
26 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
BURSA
humyra' Alıntı:
KESINLIKLE PHOTOSHOP BAZI ARKADSLARA BENDE KATILIORUM O KOPEKBALIGI HAKIKATEN ORDA OLSA IDI SUAN BIZ BU MEVZUYA KAFA YORMUYOR OLACAKTIK.. :p
  bencede :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
bence köpek balığı fotoğraf makinasının flaşından ürküp kaçtı ailede kurtuldu ve bu hikayede burda son noktayı buldu... :D
Sakın arkasını getirmeyin...The end.. :D

Neymiş burdan alacağımız ders,her babagididin kalıbına bakma,kalıbının adamı pardon balığı değilmiş...

G

grace

Kullanıcı
8 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Belki gerçek belki değil ??? Ancak resim güzel :)
Gerçek olsa ve ben orada olsam çekemezdim :eek: