E
efsane_18
Kullanıcı
gulu guluuuu yapardım cırpınarak ;D ;D ;DSafari' Alıntı:denizin ortasında nasıl bağıracaktınız
gulu guluuuu yapardım cırpınarak ;D ;D ;DSafari' Alıntı:denizin ortasında nasıl bağıracaktınız
efsane_18' Alıntı:gulu guluuuu yapardım cırpınarak ;D ;D ;DSafari' Alıntı:denizin ortasında nasıl bağıracaktınız
efsane_18' Alıntı:gulu guluuuu yapardım cırpınarak ;D ;D ;DSafari' Alıntı:denizin ortasında nasıl bağıracaktınız
Örnek olarak beyaz köpekbalıklarını ele alalım. Bu canlılar avlarını gözleri ile takip ederek yakalarlar. Hatta fok balıkları veya diğer avlara bakmak için suyun yüzeyine bile göz atarlar. Ancak sıcak mercan kayalıklarında değil de serin okyanuslarda gezindiğinde beyaz köpekbalıklarının gözleri hızla hareket eden avlarını takip etmede çok ağır kalır. Ancak köpek balığı böyle bir problem yaşamaz. Çünkü beyaz köpekbalıklarının gözleri kendileri gibi soğukkanlı değildir. Bu köpek balığı türünde vücut kaslarının ısısı gözlere aktarılır. Bu sayede en hızlı hareket eden balıkları hatta fok balıklarını bile yakalayabilirler.esranur' Alıntı:bence de...passiflora' Alıntı:Fotoğrafa profesyonel bir Photoshop tasarımcısının eli değmiş gibi geldi. :-\
;D ;D haklısınhumyra' Alıntı:KESINLIKLE PHOTOSHOP BAZI ARKADSLARA BENDE KATILIORUM O KOPEKBALIGI HAKIKATEN ORDA OLSA IDI SUAN BIZ BU MEVZUYA KAFA YORMUYOR OLACAKTIK..
bencedehumyra' Alıntı:KESINLIKLE PHOTOSHOP BAZI ARKADSLARA BENDE KATILIORUM O KOPEKBALIGI HAKIKATEN ORDA OLSA IDI SUAN BIZ BU MEVZUYA KAFA YORMUYOR OLACAKTIK..