HAKSIZLIKLARA TAHAMMÜLÜMÜZ NE KADAR?

• Konbuyu başlatan greenhouse
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde greenhouse tarafından oluşturulan HAKSIZLIKLARA TAHAMMÜLÜMÜZ NE KADAR? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,165 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı HAKSIZLIKLARA TAHAMMÜLÜMÜZ NE KADAR?
Konbuyu başlatan greenhouse
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

kabeka

Kullanıcı
17 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
16
İstanbul
türkiye halkı olarak haksıklıklara tahammülümüz vardır.hemde baya baya vardır
hatta baya baya baya baya vardır
kafamıza vurup ekmeğimizi alırlar
millet olarak "ben hakkımı yedirmem,tahammülüm yoktur!!" deriz
ama sadece deriz
bunuda zaten verilen cevaplardan görmekteyiz:)
kimse ben hakkımı yedirtirim demez, diyemez

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Efendim yanlış genelleme dogru değil.

Siz sadece diyenlerden iseniz o başka herkesi kendiniz gibi sanmayın  her ortamda haksızlıklara tahammül göstermeyen ve bunu fiilen belli eden insanlar mevcutur her konuda oldugu gibi bu konudada istisnalar mevcuttur.

Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Çok ilginç bir olaya tanık oldum geçen gün.
Kavşağa yaklaşan ambulansın siren sesi inanılmazdı, ancak yeşil yanmadığı için araçlar hareket edemiyorlardı. Yol diğer araçlara açıktı ve kırmızıdan biri fırlarsa kaza yapma ihtimali çok yüksekti.
Yayalardan bir hanım kendisini yola attı, "Ne biçim insanlarsınız?" diye bağırırken, motosikletli genç bir kurye çocuk yeşilde geçen arabaların önüne fırladı süratle, ve trafiği durdurdu, ambulansın geçmesi için fırsat tanıdı. Bu arada kendisi yere düştü.
Trafiği böylesine tehlikeli bir hareketle kestiği için, önünü kestiği belediye otobüsü şöförü tarafından çok azarlandı; "Geçiş benim hakkım! Yeşil ışık yanıyor! Sana vurabilirdim, boş yere kaza olurdu!" derken, kurye öfkeyle bağırdı; "Ya hastanın yaşama hakkı? Ben onun hakkını senin yeşilde geçme hakkından daha üstün gördüm abi, kusura bakma!" dedi ve çevreden alkışlar yükseldi.

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
Zynep' Alıntı:
Çok ilginç bir olaya tanık oldum geçen gün.
Kavşağa yaklaşan ambulansın siren sesi inanılmazdı, ancak yeşil yanmadığı için araçlar hareket edemiyorlardı. Yol diğer araçlara açıktı ve kırmızıdan biri fırlarsa kaza yapma ihtimali çok yüksekti.
Yayalardan bir hanım kendisini yola attı, "Ne biçim insanlarsınız?" diye bağırırken, motosikletli genç bir kurye çocuk yeşilde geçen arabaların önüne fırladı süratle, ve trafiği durdurdu, ambulansın geçmesi için fırsat tanıdı. Bu arada kendisi yere düştü.
Trafiği böylesine tehlikeli bir hareketle kestiği için, önünü kestiği belediye otobüsü şöförü tarafından çok azarlandı; "Geçiş benim hakkım! Yeşil ışık yanıyor! Sana vurabilirdim, boş yere kaza olurdu!" derken, kurye öfkeyle bağırdı; "Ya hastanın yaşama hakkı? Ben onun hakkını senin yeşilde geçme hakkından daha üstün gördüm abi, kusura bakma!" dedi ve çevreden alkışlar yükseldi.
Alkışa layık bir olay gerçekten..
Yalnız bu istisnai bir durum diye düşünüyorum.. ßile bile göre göre haksızlık ediliyorsa ve tahammülümüz yoksa derken tüm herşey için değil..
Trafik kurallarında bile bu durumlar acil olarak geçer.

Sadece nereden baktığımız önemli

G

greenhouse

Kullanıcı
22 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
antalya
kabeka' Alıntı:
türkiye halkı olarak haksıklıklara tahammülümüz vardır.hemde baya baya vardır
hatta baya baya baya baya vardır
kafamıza vurup ekmeğimizi alırlar
millet olarak "ben hakkımı yedirmem,tahammülüm yoktur!!" deriz
ama sadece deriz
bunuda zaten verilen cevaplardan görmekteyiz:)
türkiye halkı adına değil de kendi adına konuşsaydın belki söylemin daha doğru olurdu :)
kimse ben hakkımı yedirtirim demez, diyemez

M

master

Güçlü olan insan haklıdır,haklı olan herzaman güçlü değildir yani düz mantık neden insanlar şaşırıyorki?
Bence insanın yapması gereken ne işle meşgulse onu iyi yapmalı haksızlık oluyor şöyle böyle işler başımıza geliyor diyen insanlar genellikle tembellikten yorulmuş dinlenen insanlardır.  :cool:

C

cnslmst

master' Alıntı:
Güçlü olan insan haklıdır,haklı olan herzaman güçlü değildir yani düz mantık neden insanlar şaşırıyorki?
Bence insanın yapması gereken ne işle meşgulse onu iyi yapmalı haksızlık oluyor şöyle böyle işler başımıza geliyor diyen insanlar genellikle tembellikten yorulmuş dinlenen insanlardır.  :cool:
;) ;) ;)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
HAKSIZLIKLARA TAHAMMÜLÜMÜZ NE KADAR?

Kocaman bir sıfır.
Genelde ondan dolayı sevilmem.
Fredy kruger bile bende daha sevimli gelir bazen.