ha gayret:=)))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sehla

Kullanıcı
ha gayret abi  ;D

ziza.ru_1.gif

ziza.ru_2.gif

ziza.ru_3.gif

ziza.ru_4.gif

ziza.ru_5.gif

ziza.ru_6.gif

ziza.ru_7.gif

ziza.ru_8.gif

ziza.ru_9.gif

yazık yaa bir türlü başaramadı ama azmin sonu inşallah geçecektir ;D

Garibim çok çekiyor ya  :) Onun yerinde olmak istemezdim.. Teşekkürler 'sehla'...

;D karşıya geçmiye çalışan adam çok şirin gözüküyoo. :D. baştan 5.resimde rüzgar sayesinde belki başarır bunu die düşünüyodum ama ...;Dpaylaşımlarını çok beğeniyorum.çok sağol sehla ellerine sağlık.. :)

diloş' Alıntı:
azmin sonu selamettir haa gayret  :) çok güzel sehla paylaşım için teşekkür ederim

re-Member' Alıntı:
;D karşıya geçmiye çalışan adam çok şirin gözüküyoo. :D. baştan 5.resimde rüzgar sayesinde belki başarır bunu die düşünüyodum ama ...;Dpaylaşımlarını çok beğeniyorum.çok sağol sehla ellerine sağlık.. :)

kardelen5_9' Alıntı:
çok güzeldii yaaa....garibimmm... ;D

eftelya' Alıntı:

Biraz sabırla izlerseniz başardığını görebilirsiniz:)
Ufacık bir deney gibi:)

Zynep' Alıntı:
diloş' Alıntı:
azmin sonu selamettir haa gayret  :) çok güzel sehla paylaşım için teşekkür ederim

re-Member' Alıntı:

kardelen5_9' Alıntı:
çok güzeldii yaaa....garibimmm... ;D

eftelya' Alıntı:

Biraz sabırla izlerseniz başardığını görebilirsiniz:)
Ufacık bir deney gibi:)
evet başardı karşıya geçti ama orada da öldü

Haklısın tnctrkcell :)
Konu başlığı "Ha gayret" olunca ben olayı sadece karşıya geçmek olarak algıladım.

Zynep' Alıntı:
Haklısın tnctrkcell :)
Konu başlığı "Ha gayret" olunca ben olayı sadece karşıya geçmek olarak algıladım.

Dedim ama:) yine de bir şey takıldı aklıma. Başarması gereken neydi? Karşıya geçmek, bunu başardı:)

bana tazmanya canavarını anımsattı bu ınsancık  :D hanı su devamlı pırr kosan adını hatrlayamadıgım kus gıbı seyın arkasından kosupta bı turlu yakalmayan tazmanya  ;D
tesekkurler sehla

Geri