Bende başardı?Ayben' Alıntı:yazık yaa bir türlü başaramadı ama azmin sonu inşallah geçecektir ;D
diloş' Alıntı:azmin sonu selamettir haa gayret çok güzel sehla paylaşım için teşekkür ederim
re-Member' Alıntı:;D karşıya geçmiye çalışan adam çok şirin gözüküyoo. . baştan 5.resimde rüzgar sayesinde belki başarır bunu die düşünüyodum ama ...;Dpaylaşımlarını çok beğeniyorum.çok sağol sehla ellerine sağlık..
kardelen5_9' Alıntı:çok güzeldii yaaa....garibimmm... ;D
Biraz sabırla izlerseniz başardığını görebilirsinizeftelya' Alıntı:yazık ya...
evet başardı karşıya geçti ama orada da öldüZynep' Alıntı:diloş' Alıntı:azmin sonu selamettir haa gayret çok güzel sehla paylaşım için teşekkür ederimre-Member' Alıntı:;D karşıya geçmiye çalışan adam çok şirin gözüküyoo. . baştan 5.resimde rüzgar sayesinde belki başarır bunu die düşünüyodum ama ...;Dpaylaşımlarını çok beğeniyorum.çok sağol sehla ellerine sağlık..kardelen5_9' Alıntı:çok güzeldii yaaa....garibimmm... ;DBiraz sabırla izlerseniz başardığını görebilirsinizeftelya' Alıntı:yazık ya...
Ufacık bir deney gibi
Dedim ama yine de bir şey takıldı aklıma. Başarması gereken neydi? Karşıya geçmek, bunu başardıZynep' Alıntı:Haklısın tnctrkcell
Konu başlığı "Ha gayret" olunca ben olayı sadece karşıya geçmek olarak algıladım.