Burda çok önemli bir nokta var...Zaman geçer senin sevgin her günkü gibi sürer gider
Ama karşındaki insan çok değişmiştir
Çok doğru bir yaklaşım.Flamingo' Alıntı:Burda çok önemli bir nokta var...Zaman geçer senin sevgin her günkü gibi sürer gider
Aslında değişen ''o'' değildir, ''karşındaki insana bakış açın''dır...
Bu sözü söyleyen insan, başta pembe gözlüklerle bakmış, ama sonunda sevginin azaldığını ya da olmadığını gördüğünde bu gözlükleri çıkarmış ve karşısındakinin gerçek yüzünü görmüştür...
O yüzden değişen o değil, ona bakış açınız...
Gördüğüm ve şu aralar bana danışılan en büyük hatalardan biri bu.. Lütfen insanları önce iyi tanıyın, tanıyamadığınızda da suçu karşıdakine atmayın çünkü onu göremeyen aslında sizsiniz...
Teşekkürler.
onlar da gerekli konular yazmaya devam yeter ki yazma kabiliyetini tamamen yok etmecrt' Alıntı:Evet şiir gerçekten güzeldi.
Ben şiirlerim de istesemde pek aşk-meşk ile ilgili yazamıyorum.
duygusallıktan öte devamlı tepki haksızlıklara ,acılalara karşı devamlı bir isyan vardır .
çok güzel ifade etmişsin cnm yaşamadan bilinmez bunlarFlamingo' Alıntı:Burda çok önemli bir nokta var...Zaman geçer senin sevgin her günkü gibi sürer gider
Aslında değişen ''o'' değildir, ''karşındaki insana bakış açın''dır...
Bu sözü söyleyen insan, başta pembe gözlüklerle bakmış, ama sonunda sevginin azaldığını ya da olmadığını gördüğünde bu gözlükleri çıkarmış ve karşısındakinin gerçek yüzünü görmüştür...
O yüzden değişen o değil, ona bakış açınız...
Gördüğüm ve şu aralar bana danışılan en büyük hatalardan biri bu.. Lütfen insanları önce iyi tanıyın, tanıyamadığınızda da suçu karşıdakine atmayın çünkü onu göremeyen aslında sizsiniz...
Teşekkürler.
peki öyle olsun : :Flamingo' Alıntı:Yaşamadım ama gözlemledim. :
Hastayım evet, mevsimsel bi hastalık. Teşekkür ederim..
Haklısınnazarelif' Alıntı:crt' Alıntı:Evet şiir gerçekten güzeldi.
duygusallıktan öte devamlı tepki haksızlıklara ,acılalara karşı devamlı bir isyan vardır .
onlar da gerekli konular yazmaya devam yeter ki yazma kabiliyetini tamamen yok etme
güzel fikircrt' Alıntı:Haklısınnazarelif' Alıntı:crt' Alıntı:Evet şiir gerçekten güzeldi.
onlar da gerekli konular yazmaya devam yeter ki yazma kabiliyetini tamamen yok etme
Ara ara yazıyorum .
Düşüncelerimi (sakıncalıdır gerekçesiyle)her ortamda rahat rahat paylaşamayarak sansürlediğim için bari diyorum şiire aktarayım. : (