bıldırcın' Alıntı:Zeynepcim teşekkürler sanırım bu şiir konuya son noktayı koyuyor![]()
Kimdi giden kimdi kalan
Aslında giden değil
Kalandır terkeden
Giden de
bu yüzden gitmiştir zaten...
Çok açık değil mi?

bıldırcın' Alıntı:Zeynepcim teşekkürler sanırım bu şiir konuya son noktayı koyuyor![]()
Kimdi giden kimdi kalan
Aslında giden değil
Kalandır terkeden
Giden de
bu yüzden gitmiştir zaten
Gülşah' Alıntı:Bu konu üzerinde çok düşünmüştüm ,biten bir ilişkimin ardından.
Ve şiirde ki söz beni çok etkilemişti;
Kalandır ter eden ,gidende de bu yüzden gitmiştir zaten
Gerçekten öylemi bilmiyorum ama kalan olarak çook yıkıldığımı ve üzüldüğümü hatırlıyorum.
Bu yüzden bana göre kalandır sürgün de olan. Giden zaten önceden vermiştir bir şekilde kararını. :-[
Gülşah' Alıntı:Bir çok neden ama eğer taraflardan biri zaten gitme kararı aldıysa kalandır her zaman bir adım önde üzülen.
Ne fark eder ki sorunlar(sorunlar önemsizdir anlamında kullanmıyorum), önemli olan karardır o aşamada.
Zynep' Alıntı:
Gülşah' Alıntı:Bir çok neden ama eğer taraflardan biri zaten gitme kararı aldıysa kalandır her zaman bir adım önde üzülen.
Ne fark eder ki sorunlar(sorunlar önemsizdir anlamında kullanmıyorum), önemli olan karardır o aşamada.
Bu karar neden verilmiştir? Sorunlar olmasa neden böyle bir karar verilsin ki zaten?
özlem1980' Alıntı:gitmeyi yada kalmayı kim tercih etmemişse odur bence sürgünde olan
aman en iyisi kalan kalır giden gider benim dünyam hertürlü döner diyerek kendimizi teselli etmek en iyisi
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.