Genç Beyin...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esranur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esranur

Kullanıcı
Türkiye'nin en çok satılan ve okunan aylık kişisel gelişim dergisi olan Genç Beyin  her ay

dolu dolu,cok özel bilgiler sunuyor, mutlaka alıp okumanızı tavsiye ederim ::)  merak ettim aranızda okuyan

var mı acaba? buarada bu bir kitap önerisi değil, dergi önerisi, bi sorun olmaz heralde... ::)

Çok güzel bir dergi....Her sayısında birkaç kitaba bedel bilgi ve senelere bedel deneyim sunuyor....

Bende bu güzel derginin okuyucularındanım... Herkese tavsiye ederim... Teşekkürler Esranur...  :)

evet bende okuyorum.ama bu ay almadım.her ay derginin arka kapagında' bu ay son kampanya 'diye ilan vermeleri ve o son ayın yaklaşık bir yıldır gelmemesine bi türlü anlam veremiyorum :-[ :-[ anlam veren varsa bana da bilgi versin lütfen  :D :D

BEN OKUMADIM AMA OKURUM    BEND ESÖLEYİM ONLAR DA İNSANDI DİYE Bİ KİTAP VAR HARİKA TAVSİYE DERİM

esranur' Alıntı:
Türkiye'nin en çok satılan ve okunan aylık kişisel gelişim dergisi olan Genç Beyin   her ay

dolu dolu,cok özel bilgiler sunuyor, mutlaka alıp okumanızı tavsiye ederim ::)  merak ettim aranızda okuyan

evet esranur
ben 2003 senesinden beri okuyorum ve hatta 2003-2004 dergilerini fasükülşeklinde yaptım hem hepsi bir arada ve tarih tarih oldu tavsiye ederim ;)
var mı acaba? buarada bu bir kitap önerisi değil, dergi önerisi, bi sorun olmaz heralde... ::)

Ben 1.5 yıldır okuyorum ve gerçekten hayatımda çok güzel değişiklikler oluştu. Tam bir bilgi hazinesi, ailece okunulacak bir dergi. Ayrıca bazı özel okullarda rehberlik hocaları bile çocuklara tavsiye ediyor.Bende tavsiye ederim gerçekten tam manasıyla kişisel gelişim dergisi...

bence de herkesi mutlaka en azından göz atması gereken bir dergi
Abim sayesinde birkaç yıldır her ay evimize giriyor...
yaş eğitim durumu meslek hiç farketmez herkesin kendine göre bir yazı bulabileceği süper bir dergi...
yazanları uygulayınca gerçekten etkili oluyor.

evet bende bu dergiyi tavsiye etmeyi düşünüyordum.her sayısını merakla bekliyorum ve alıyorum.gerçekten çok mükemmel her sayfası dolu dolu.

Geri