GEMİLERİ YAKMAYA VAR MISINIZ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SUNFLOWERS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öfke cehanem ateşi gibidir uzak durmak gerek..!
Gemileri yakmaya fırsat olmayabilir  ..

gemileri yakmaya var mısınız!!!!!! galiba en büyük eksiğim bu. yürekten bir şeyi istemek onun uğrunda çaba harcamak. doğuştan hırs özürlüyüm.. :'(

Tüm gemileri yakmak isterdim de suları kirlensin istemedim vaz geçtim..!
 Çünkü dünya
 Deniz kadar engin..Deniz kadar çoşkun..Deniz kadar sıcak..Deniz
kadar güzel olsun dedim..

crt' Alıntı:
Öfke cehanem ateşi gibidir uzak durmak gerek..!
Gemileri yakmaya fırsat olmayabilir  ..

Seninle Aynı fikirdeyim, Sıkışıp daralmanın Sonu, Boşalıp Rahatlamanın başlangıcıdır vari bir yaklaşımla Gemileri yakmak olmamalı...

Ben bu yazıda yakılan bir gemi göremiyorum zaten, burada katılımcıya verilmek istenen tarihte yaşanan olayı sembolize etmektir. Burada Doğru tercih yanlış tercih var. Kesinlikle Yakılan bir gemi yok. Veya eğer bu gemi yakmaksa haydi tüm eller çakmaklara... :o

Gemileri yakma işini (şimdilik) "Öyle Bir Geçer Zaman ki" diyor Ali Kaptan 'ın cesur oğlu Mete'ye bırakıyorum(:

ya ne kadar d agüzel tşkler ya bunu yayınlamanız ne iyi olmuş bende ygs ya girip adalet okumak istiyorum 2 yıllık bi bölüm amma o kadar basit değil ve kendimi savuınmam için bu bölüme ihtiyacım var.ve bi gün inş bende  başarımı yazarım buraya

bu gemi yakma olayına bende kafayı taktım son bir aydır geri dönüşüm yok :))

teşekkür ediyorum güzel paylaşım...

bır gemı yakmak degıl mesele gemılerı yakmak asıl rısk olan yanı bır arpayla homur olunmaz hemen pes edılmez hayata ne gelırse basa kabullenecegımız seyler vardır bır de rısk alarak gelısım - degısım cıtasını yakalamak ıste bunun sonunu haz verır ınsana ...

Öncelikle ne istediğini bilmek gerekir. Ondan sonra gözünüzü kırpmadan yakabilirsiniz gemileri. Çok güzel bir paylaşım teşekkürler.

gerçekten çok güzel paylaşım insanı kendine getirir yani tabi biraz eğilimi olan insanlar için böyle seminerlere bende katılmak isterim admin bana ulasabilirmisin???

Öncelikle herkeze meraba. yeni uyeyi.Site de paylasilan konulari ilgiyle okuyorum.Emegi gecenlere tskr..

Konuyla alakali sunu sormak istiyorum,

"Gemileri yakmak "  elindeki imkanlari yok etmek demek midir ?

Bir hedefe ulasmak icin digerlerini yok etmek sart midir ?

Geri