Tüm gemileri yakmak isterdim de suları kirlensin istemedim vaz geçtim..! Çünkü dünya Deniz kadar engin..Deniz kadar çoşkun..Deniz kadar sıcak..Deniz kadar güzel olsun dedim..
Seninle Aynı fikirdeyim, Sıkışıp daralmanın Sonu, Boşalıp Rahatlamanın başlangıcıdır vari bir yaklaşımla Gemileri yakmak olmamalı...
Ben bu yazıda yakılan bir gemi göremiyorum zaten, burada katılımcıya verilmek istenen tarihte yaşanan olayı sembolize etmektir. Burada Doğru tercih yanlış tercih var. Kesinlikle Yakılan bir gemi yok. Veya eğer bu gemi yakmaksa haydi tüm eller çakmaklara...
ya ne kadar d agüzel tşkler ya bunu yayınlamanız ne iyi olmuş bende ygs ya girip adalet okumak istiyorum 2 yıllık bi bölüm amma o kadar basit değil ve kendimi savuınmam için bu bölüme ihtiyacım var.ve bi gün inş bende başarımı yazarım buraya
bır gemı yakmak degıl mesele gemılerı yakmak asıl rısk olan yanı bır arpayla homur olunmaz hemen pes edılmez hayata ne gelırse basa kabullenecegımız seyler vardır bır de rısk alarak gelısım - degısım cıtasını yakalamak ıste bunun sonunu haz verır ınsana ...
gerçekten çok güzel paylaşım insanı kendine getirir yani tabi biraz eğilimi olan insanlar için böyle seminerlere bende katılmak isterim admin bana ulasabilirmisin???
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.