GEMİLERİ YAKMAYA VAR MISINIZ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SUNFLOWERS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
prenses35 gerçekten kaybediyor gibi görünüyor bazen hayatta ama o kadar çok şey kazanıyoruz ki önemli olan bakış açısı..ben bunu düşündüm hep gerçekten başarılı insanlar engellerle karşılaşıyorlar ve başarısızlıklarla dolu deneyimleri var..ama sonunda zafere ulaşanlar geçmişte kaybetmiş gibi görünenler..

doğru bende yasayarak anlamıstım.engeller bizim gücümüze içten içe güç katmalı .kaybetmiş görünselerde asıl kazananlar onlar veya bazen bir yandan kaybederken bir yandanda kazanıyoruz.Güneş batarken Ay doğuyor bizim dünyamız hep aydınlanıyor.

hayatı yaşayarak öğreniyoruz hepimiz.yaşadıklarımız bize geleceği hazırlıyor.çok zor belki ama mücadele etmek insana zevk veriyor..hayatta yaşadıklarımızdan birşeyler çıkartıp geleceği daha iyi algılamalıyız..hayata gülümse ;)

keşke bu yazıyı daha önce görseydim de bende gemileri yaksaydım...

Ama hiçbirşey için geç kalmış değilim...
ve bundan sonraki olaylar için de GEMİLERİ YAKMAYA HAZIRIM...:)

Paylaşım için teşekkürler...

güzel bir paylaşım gerçekten gemileri yakmadan amaca tez varılmıyor
tabi sabır,istikrar ve inançla....

Çok anlamlı bir yazıydı.
Ben de yaktım gemilerimi, açıkçası... Çevremde yakanları da izledim... Ve her zaman da yakmaya varım!...

Gemileri yakmadan ..!
Önce doğru yoldamısın önce onu bilecek ..
İhtiraslarına yenik düşmden riski göze alacak  cesur olacaksın.
İnançlarnı idealerini gerçekleştirmek adına   almış olduğun kararlarını gerçekleştirmek adına verdiğin mücadelede  geri donüşü  olmayan  bir yolda  olduğunu ise asla unutmayacaksın ...
Oysa kağıttan gemiler yapmak hatta onları  yakmak çok kolaydır.
Önemli olan  deryayı ummanda   çılgın dalgaları aşabilmek gerçek hedefe yakıp yıkmaktan ulaşmaktır ...
Konu için teşekkürler

kucucuk bır amac ıcın bıle koskoca bı cıgır yaratmak mumkunken,wazgecmeyı pes etmeyı yasamak acızlık gelıyor :( neden olmasın neden yapamayayım cumlelerını kullanıp ıcrrate dokmekte yarar war.sans kawramının etkısıde war elbette lakın elınden gelenı yaptıgını dusunup sansı olmadıgını zannatmek de awunma gbı gelıoo szede oyle gelmıo mu
demekkı yeterlı yada gereklı emek werılmemıs

sima' Alıntı:
Ben farklı bır anlamla kullandıgnı zannettım de korsan o yuzden anlayamadım :)

Yok yok farklı bir anlamda kullanmadım.. Hani konu başlığı birşeyleri yakmaktan bahsediyor diye yazmıştım :d
Neyse..

Geri