Haklısın..Korsan' Alıntı:Bir örnekti :d Ben kafayı bizim bi dolu insanımız ve ihtimaldir bu arastırmacılarda bunları gazate ıokuru olarak saydıklarına göre diodum :d Bu arastırma sonucunun.. Pekte olumlu olmadıgını düşünebilirz diye şe ettidim :d
Haklısın..Korsan' Alıntı:Bir örnekti :d Ben kafayı bizim bi dolu insanımız ve ihtimaldir bu arastırmacılarda bunları gazate ıokuru olarak saydıklarına göre diodum :d Bu arastırma sonucunun.. Pekte olumlu olmadıgını düşünebilirz diye şe ettidim :d
extreme' Alıntı:Türklerİn, günde 74 dakikayla gazete okumaya en çok zaman ayıran ulus olduğu belirtildi.
ilenay' Alıntı:Zaten herkesin dilende türkler şöyle , türkler böyle ... Bu Türkler hakkında duyduğum guzel olan sadece birkaç yorumdan biri. Sadece magazin veya spor için olsada okumuyor muyuz sonuçta? Birazcık da güzel yorumlar duyalım Türkler hakkında![]()
Çok güzel bir yorum gerçekten Nil. Her şeyden bir cümle eklemişsin. Tüm düşüdüklerimi yansıtmışsın ufak bir paragrafta.en basit örnek Avatarın... bir tarzı ifade ediyor ama türklükle türk olmakla alakalı değil.... rap bir sokak dansıdır bir yaşam şeklinin ifadesidir bir isyanı yansıtır ama bizim yaşantımız değil... bizim isyanımız değil... bizim dansımız bizim müziğimiz hiç değil....
Sorun şu... belli bir dönemden sonra bir karış yol katedememek.... yerimizde saydığımız gibi gerileme sürecine girdiğimizi düşünüyorum son zamanlarda yaşananlardan.... Biz dedikodu seviyoruz, biz futbol seviyoruz, bilgisayarı seviyoruz, boş vakti seviyoruz, uyumayı seviyoruz, piknikte mangal yapıp etrafı yakmayı biliyoruz, kız çocuklarını eğitmeyi sevmiyoruz, erkek çocuklarımıza polat alemdar olmayı aşılıyoruz.... gazetenin ekonomi sayfalarına bakan olmaz, naomi campbelin yada adriana limanın kalçasıyla ilgileniyoruz inançlarımızı icraatlarına inandığımız partinin fikir düşünce ve eylemleriyle harmanlıyoruz.....vs vs... yapmamız gereken bunlar değil... biz bunları yapmaktan vazgeçtiğimizde herşey yoluna girecek inan bana...
Milletimiz düz bir yolda ilerliyor ve genellikle bildiklerinden donmuyorlar. Fakat bunu kötü yönde eleştirmemeliyiz. Bu bizim durumumuzu daha kotuye surukluyor. Son zamanlarda türkler hakkında hep kotu yorumlar duyduğum için bun çok karşıyım.. Ama herkesin yorumuna saygım vardır. Herkes bir düşünürse tartışaccak ortam olmaz.spiritualsigns' Alıntı:ilenay' Alıntı:Zaten herkesin dilende türkler şöyle , türkler böyle ... Bu Türkler hakkında duyduğum guzel olan sadece birkaç yorumdan biri. Sadece magazin veya spor için olsada okumuyor muyuz sonuçta? Birazcık da güzel yorumlar duyalım Türkler hakkında![]()
en basit örnek Avatarın... bir tarzı ifade ediyor ama türklükle türk olmakla alakalı değil.... rap bir sokak dansıdır bir yaşam şeklinin ifadesidir bir isyanı yansıtır ama bizim yaşantımız değil... bizim isyanımız değil... bizim dansımız bizim müziğimiz hiç değil....
Sorun şu... belli bir dönemden sonra bir karış yol katedememek.... yerimizde saydığımız gibi gerileme sürecine girdiğimizi düşünüyorum son zamanlarda yaşananlardan.... Biz dedikodu seviyoruz, biz futbol seviyoruz, bilgisayarı seviyoruz, boş vakti seviyoruz, uyumayı seviyoruz, piknikte mangal yapıp etrafı yakmayı biliyoruz, kız çocuklarını eğitmeyi sevmiyoruz, erkek çocuklarımıza polat alemdar olmayı aşılıyoruz.... gazetenin ekonomi sayfalarına bakan olmaz, naomi campbelin yada adriana limanın kalçasıyla ilgileniyoruz inançlarımızı icraatlarına inandığımız partinin fikir düşünce ve eylemleriyle harmanlıyoruz.....vs vs... yapmamız gereken bunlar değil... biz bunları yapmaktan vazgeçtiğimizde herşey yoluna girecek inan bana...

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.