GARİP OLAY 3 ( işte kardeşlik örneği )

• Konbuyu başlatan derman86
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde derman86 tarafından oluşturulan GARİP OLAY 3 ( işte kardeşlik örneği ) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,062 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı GARİP OLAY 3 ( işte kardeşlik örneği )
Konbuyu başlatan derman86
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan T4YFUNTT
E

esranur

Kullanıcı
19 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
re-Member' Alıntı:
::) ::) ;)haklısın esranur ;)

bi tek insanlar değil,,cansız zannettiğimizbi çok şey bir pirinç tanesinin bile sewgiye ihtiyacı var::.:::örnek wermek gerekirse bi deney yapılmış biraz su dolu 2 bardak alınmış ve herbirine birer tane pirinç atılmış.bir hafta süren deneyde bardakların birine hep güzell bi ses tonuyla,sevgiyle güzel şeyler söylenilmiş,,,diğer bardakta bulunan pirinçle ise hiç ilgilenilmemiş,kızılmış,azarlanmış...bir hafta sonra sonuç=güzel sözler söylenen pirinç suya atılmadan önceki gibi kalmış,,diğer ilgi görmeyen pirinç tanesi çürümüş....bunu ilk öğrendiğimde şaşırmıştım...ama herkesin sevgiye ihtiyacı war ufak bi piriç tanesi bile sevgiyle yaşayabiliyor...gerisini siz düşünün..her canlı sewgiye muhtaç ......sewgi dolu bi yaşam sürmek ve sevgiyle kalmak dileklerimle.... :)

kesinlikle öylee ;) sevgisizz olmazzz

Y

yasmin77

Kullanıcı
24 Kas 2006
En iyi cevaplar
0
0
sakarya
arkadaşlar bende gönderilenler görünmüyor.sadece yazılan cevaplar var sizce neden olabilir.bende merak ediyorum o çok güzel diye yorumladıklarınızı..teşekkürler.. : :

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
yasmin77' Alıntı:
arkadaşlar bende gönderilenler görünmüyor.sadece yazılan cevaplar var sizce neden olabilir.bende merak ediyorum o çok güzel diye yorumladıklarınızı..teşekkürler.. : :
sanırım bilgisayarınızda problem var.
burdaki resimde kuvezde iken birbirine sarılmış iki bebek var.
sarılan bebek ölmek üzere olan kardeşinin ölmemesini sağlamış.

E

eftalya_er

Kullanıcı
19 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hep söyleriz seni seviyorum diye duymak istemiyoruz artık bu gibi sözleri göstermesini öğrenmeliyiz.O kadar kolay ki söylenmesi tutmasını beceremiyoruz elimizden kayıp gidiyor.Sevginin gücü bu olmalı yüreğine sağlık..

D

derman86

Kullanıcı
2 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
eftalya_er' Alıntı:
Hep söyleriz seni seviyorum diye duymak istemiyoruz artık bu gibi sözleri göstermesini öğrenmeliyiz.O kadar kolay ki söylenmesi tutmasını beceremiyoruz elimizden kayıp gidiyor.Sevginin gücü bu olmalı yüreğine sağlık..
TŞK EDERİM CANIM

Ç

çiğtanesi

Kullanıcı
8 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
PDMXG
dukunmanın içgüdesel olarak bir gücü olduğuna inanıyorum biliyormusunuz çok duydum yoğun bakımda olup ümit kesilen insanların sadece elinden tutmanın bile onu hayata verdiğini süper bir paylaşım teşekürler ;)

T

tugba 44

Kullanıcı
26 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
16
  :aglama cok etkileyici