aynısını ben Garanti de staj yaparken yaşamıştım..Bilgisayar şifresi vermişlerdi bana..Saek diye ben anlamayınca kodlamaya başlamışlardı... Samsun,Adana,Edirne,Kars diye ben de bunları yazıyorum tel tek ..Allah allah olmuyo ki...diyorum...Sonra ""nasıl olmaz?...""diye bakmaya gelince hepsi kopmuştu..Ama küçüktüm o zamanlar yahu gençlik işte
-ne yapıyorsunuz arkadaşlar? -güneş tutulmasını izliyoruz.. -elinizdekiler ne peki? -röntgen filmleri.. ne kadar güzel degil mi güneş tutulması?bu arada bacakta iki yerde kırık var... ;D
panayıra dönüşen maraton... avrasya maratonunu mu desek,istanbulluların geleneksel köprü panayırımı?bu yılda bildik görüntüler tekrarlandı..amaç spor yapmaktı ama köprü üstüne çıkmışken halay çekenler hatta işi abartıp yanlarına getirdikleri potatif masa üstünde çig köfte yoguranlar bile vardı....
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.