bu konuda bir Kaspersky'ın faydasını görebilirsinizefsane_18' Alıntı:bende dalgımlıgıma geldim ayırca yakalandım hala var en kötüsüde trojende var ama silemiyorum format atmasınıda bilmiyorum napcamı bilmiyorum kimseye diemiyorum 2 kere çökertim pc daha yüzüm yok :'( :'( :'( :'(
denedim ama tojeni hiç bi anti virüs silmedi :'( :'(Safari' Alıntı:bu konuda bir Kaspersky'ın faydasını görebilirsinizefsane_18' Alıntı:bende dalgımlıgıma geldim ayırca yakalandım hala var en kötüsüde trojende var ama silemiyorum format atmasınıda bilmiyorum napcamı bilmiyorum kimseye diemiyorum 2 kere çökertim pc daha yüzüm yok :'( :'( :'( :'(
buldu virüsü silindi dio ama internet seceneklerini tıkladımda BİLGİSAYARINIZ BASKA KULLANICILA TARAFINDAN YÖNETİLİYOR DİO. ve yeni virüsler yüklenio :'( :'(Safari' Alıntı:Kaspersky 6.0.1 sürümünü kurdunuz update ettiniz. bilgisayarı taradınız hiç birşey bulmadı öylemi?
inanmam...
O atlar benim pcyide bir kere ziyaret etmişlerdi...LİBERALHERO' Alıntı:Birde türkçesi "truva atı" olan "trojan"lar var. Bunlar hacker virüsü olarakta bilnir. Çünkü bu virüs bir kere girdiğinde, bir hacker bilgisayarınızı sürekli kontrol eder. İstediği sayafyı açar. Herşeyi görebilir. İstediği osyayı çalabilir-silebilir. Trojan(trojen) girdiği an bilgisayarınızı kapatıp format atmalısınız. Çok önemli dosyalar olsa bile format atın. Hacker in dosyalarınızı çalmasında iyidir. Bir oyun ve ya program gibi masa üstüyle bağlantınızı kesen(yani görev çubuğu başlat menüsü görünmez) pencereler açtığınızda masaüstünde yeni pencereler açılır. Muhtemelen müstehçem resimler veya anti-virüs reklamlarıdır. Zaten bunların çoğu anti-virüs satmak içindir..