T
ThuNDeR
Kullanıcı
Yani aslında hep çekerdim de, özellikle zaman ayırmazdım.. fakat son zamanlarda biraz iş gereği birazda keyfi zaman ayırıyorum, çokta keyifli olu yor.. donanımda iyi, sonuçlarda beğeniliyor. bakalım daha ne kadar iyi şeyler çıkar. bunlar ilk mahsüller sayılır.Cσ∂єx' Alıntı:Osman, bayağı iyi çekimler olmuş ya...
Ben senin bu yanını bilmiyordum cidden :
Thunder' Alıntı:
İki pencereli dar bir alanda gölgelenen kısımları yakalamanız çok güzeldi bunu sırrınıda isterim yoksaThunder' Alıntı:
bak bu ödülü hakedecek kadar güzel olmuş altına uygun bir yazıyla ne paylaşımlar yapılır bunlaThunder' Alıntı:Aşağıçavundur Köyü - Çubuk / ANKARA (2005)
MegaPixel sevdalısı arkdaşlar için 2 MP lik makina çekimi.
Sevda varsa içindedir, dışarısı yıkık yada lüks önemi yok.
İşte budur,karanlık ve aydınlığın fotoğrafı bu kadar net çekilir,tebrik ediyorum seni bir ara ders almak isterim nelere dikkat etmeli,ışığı ve açıyı nasıl ayarlamalıThunder' Alıntı:
Aşk'ı görmediysen daha resme bakmadın o zaman. Cinsini inan hatırlamıyorum, o kadar çeşit vardıki orda.Su Perisi' Alıntı:Bu fotoğrafla yarışmaya alınmaman doğal ben pek aşk göremedim gördüğüm tek şey manzaranın güzelliğinde mest olmuş iki papagancık Papağan dedimde bizde de var bu papağandan ama ciinsini bilmiyoruz,sen çektiğine göre bilirsin söylede bizde bilelimThunder' Alıntı:
Ortamları biraz kötü olsada, çok güzeldiler.
"Aşk" konulu bir fotoğraf yarışmasına gönderdim bakalım..
Papağanın renkleri muhteşem ama donuk bakışlı şeyler anğut gibi bakıyor hissi verdirdiler kızım buna "tropik meyve "adını koydu canı çekip yemesin