F
Bence yerinde bir eleştri değil. Ben ve biz var, üçüncü kişiyi göremedim. Noktalama işaretlerine gelince; insanlar, şiirleri hissettikleri gibi okuduklarında, nefes aldıkları doğru yeri bulurlar. Fıstık profesyonel olduğunu iddia etmiyor zaten. Sadece denemelerini bizlerle paylaşıyor. "Yazını yazdıkan sonra kendinde oku" Görülüyor ki yazdıktan sonra sizde okumalısınız. Bence eleştirilerimizde biraz daha yapıcı olalım. Sevgilermiladves' Alıntı:Gerçekten yazdıkların çok hoşuma gitti.Okumayı ve yazmayı seven birisin ama; şu yazdıklarında biraz da noktalama işaretlerine ve yazım kurallarına dikkat etsen daha iyi olacak. Bu kadar iyi yazan biri, bunları bilmeli...Birde yazıya, birinci kişi ağzından başlayıp sonra üçünçü kişi ağzından anlatıyormuş gibi olmuş.Yazını yazdıkan sonra kendinde oku...Teşekkürler. Allah'a ısmarladık.
saol fıstıkçım bende arada yazıyorum içimden geçenleri ama işte öyle her zaman olmuyor nedense sen ve hayalin yazdıkları kadar güzel bulmuoyrum yazdıklarımı ama seviyorum insan rahatlıyor yazdıkçafıstık' Alıntı:beğenmene sevindim aybencim... her şiirde insan kendini bulabiliyor gerçekten... inş. yazmaya devam edeceğim. sende yaz e mi?