S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Hep yandım anam diye bağırıyorsun..Birazda yandım baba diye bağırsan...
(...Tarzan rıfkı filminden...)
(...Tarzan rıfkı filminden...)
su perisi' Alıntı:Corlotti adında italyan bir ressam güzelliği tanımlamış..
"Hiç bir şeyin eklenmesini,çıkarılmasını,değiştirilmesini gerektirmeyecek şekilde birlikde çalışan parçaların bir bütününüdür" demiş...İşte bu sensin...Çok güzelsin...Seni seviyorum...
(...NEXT Filminden...)
güzel bir tanım
burada okuduktan sonra izledim teşekkürler film hakkında araştırma fırsatı da buldum sanırım bir kişisel gelişim kitabından uyarlanmış yazar da filmin ve kitabın kahramanı yaşananlar gerçek mi bilemeyeceğimtornado_53' Alıntı:20 yaşındayım ve bugünüme kadar en beğendiğim filim Peaceful warrior(Dingin Savaşçı)'dan bi kaç cümle eklemek istedim.Bu arada bu filmi en az 30 kere izledim : İLginç ama izledim işte.
Sevemediğin insanlar genelde en çok ihtiyat duyduğun kişilerdir.
Asla hiçbir şey olmaz.Sıradan bir an yoktur.
Daha iyi diye birşey yok.Asla kimseden daha iyi olamazsın.Daha kötü olamayacağın gibi.Problem alışkanlık haline getirmek.Tek yapman gereken seçimlerin konusunda bilinçli ve eylemlerinden sorumlu olmak.
Bir savaşçı sevdiği şeyi bırakmaz.Savaşçı yaptığı şeyde sevgiyi bulur.
Bir savaşçı olmak mükemmellikle ilgili değildir.Veya zaferle ilgili.Veya incitilemez olmakla ilgili.O incinmeye tamamıyla açık olmakla ilgilidir.Gerçek cesaret budur.
Yolculuk, yolculuğun kendisi bizi mutlu kılar, varılacak yer değil.
Paradoks, Mizah ve Değişim Paradoks, hayat bir gizemdir, onu çözmeye çalışmakla vakit kaybetme.Mizah, mizah duygunu koru özellikle zor durumlarda sınır tanımayan bir güçtür.Değişim, Asla hiç bir şey aynı kalmaz.