S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
-Biz seninle dünyaya aynı yerden bakmıyoruz...
-Ama aynı dünyaya bakıyoruz...
(...O....çoçukları...filminden...)
merak ettim simdi bu filmi...su perisi' Alıntı:-Biz seninle dünyaya aynı yerden bakmıyoruz...
İzle bencede Yiğit.. bende izleyemedim daha başka bir filmi izlerken fragmanındna kaptım sözleri cuma günü gitmeyi planlıyorum,o zaman başka sözlerde kaparım gibi geliyoryigitce' Alıntı:merak ettim simdi bu filmi...su perisi' Alıntı:-Biz seninle dünyaya aynı yerden bakmıyoruz...
bende o dünyadayim...bakim ben nasil bakacagim...
Yiğit,normalde dizilerden sözler eklenmiyor ama, etkili bir söz ise neden olmasın...yigitce' Alıntı:Kurda sormuşlar boynun neden kalın diye, kurt cevap vermiş; “Kafamın kalın olmasından iyidir”.
Memati- Kurtlar vadisi dizisinden
Aslında böyle bir kural yok da,başlık filmlerden begendigimiz sözler olunca diziler bunun dışında kalıyor...film ve diziler diye degiştirsem fena olmaz sanki...Sonuçda film eklentisi yapan az,türkiye de izlenim film kültüründen çok dizi kültürüne yönelik olunca...yigitce' Alıntı:ben etkilendigim icin anlamca paylasmak istedim ...
eger öyle bir kural varsa uymak görevimizdir peri...
Teşekkürler su perisi.su perisi' Alıntı:Aslında böyle bir kural yok da,başlık filmlerden begendigimiz sözler olunca diziler bunun dışında kalıyor...film ve diziler diye degiştirsem fena olmaz sanki...Sonuçda film eklentisi yapan az,türkiye de izlenim film kültüründen çok dizi kültürüne yönelik olunca...yigitce' Alıntı:ben etkilendigim icin anlamca paylasmak istedim ...
eger öyle bir kural varsa uymak görevimizdir peri...
Benim için bir sorun yok,eklediğin sözlerde işte bu dedirtecek kadarda etkileyici Yiğit...
Sanat sayfasındayız ve konumuz Sinema.su perisi' Alıntı:Mesaj sayım değiştime sayısına ulaşınca,film ve dizilerden begendigimiz sözler diye degiştirmeyi düşünüyorum...