Yollar ne kadar dik ve yüksek olsada,aşk seni çağırdığında takip et..Yumuşak tüylerininin arasından kalbini bir kılıç saklı olsada,kanatlarıyla incitmesine izin ver..
Hitlerin soykırım yaptığı sırada Yahudi bir kıza aşık olan Alman askerin yazdığı mektupdan.....
Pete Graham: Hayaletlere inanmam. Miranda Grey: Ben de, ama onlar bana inanıyorlar.
“Gothika” filminde Halle Berry’nin canlandırdığı, doktorken hasta konumuna geçen Miranda Grey karakteriyle, Robert Downey Jr.’ın canlandırdığı, kendisine yakınlık duyan Pete Graham, hayaletler üzerine laflıyor...
My Sassy Girl filminden :eğer çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere hayatınızı önce ve sonra diye ayırabilecek biriyle tanışacaksınızdır. "bazılarımızın acı çekmesi gerekir, bazılarımızın bir kaderimiz olduğuna inanması ve buna kapılması gerekir ama hayatta kalmalıyız çünkü hikayenin nasıl biteceğini görmemiz gerekir, değil mi? yaşadığı şey her neyse benim tecrübelerimin ve düzeltme kabiliyetimin ötesindeydi onu yargılamaya hakkım yoktu eğer hisleri göze alıp onunla kalacaksam ona yalnızca sevgi ve saygı verebilirdim sonra da hikayenin nasıl biteceğini görürdüm..."" kaderini şekillendirmenin kaderin olduğunu düşünmelisin anladınmı beni? kader: birini sevmek için oluşturduğun bir köprüdür..)""
-Ted sana öldürdüğü insanlardan bahsetti mi? -Evet... -Ted işi öğreniyor!Pratik mükemmelliği getiriyor..Ölüm işinin en güzel tarafı ne dersin? -Müşteri sıkıntısı hiç çekmezsin!
-Babamın halkı der ki: Güneşin ve onun kardeşi ayın doğumunda anneleri ölür. Güneş dünyaya annesinin vücudunu verir. Bütün hayat ondan filizlenir. Ve yıldızları onun göğsünden alır. Annesinin ruhunu hatırlatsınlar diye geceleyin gökyüzüne fırlatır onları. İşte Cameronların anıtı. Ve sanırım benim de.
-Düşüncenin şuç olmadığı bir dünya kurulur mu dersin? -Bilmem sizce? -Bende bilmiyorum ama bildiğim yoldanda sapmıyorum...Yılgınlıga kapılmadan tek çare hayal kurmak.."Hayal ettğin sürece yaşarsın"!
-Bu durumda sizi güldüremem. +Hadi ama bunu yapabilirsiniz. -Bu beni ağlatan bir durum hanım efendi , bunun üzerine nasıl şaka yaparım? Böyle bir komedi yok ki. +O zaman yaratın onu
+Gidiyor musunuz? -Şerefim söz konusu. +Peki ya kalbiniz ne diyor? -Bilmiyorum siz ne öğütlersiniz? +Bilmiyor musunuz o zaman şerefinizi korumanızı öğütlüyorum.Kalbiniz acı çekmeyecek mi? -Sizinkinden fazla olmayacak... (Moliere)
Melekler ve şeytanlar filminden aklımda kalıp son dk unuttugum ve şu an düşünmeme ragmen birleştiremedigim bir replik için üzüldüm bak şimdi
Hatırladıgım kadarıyla yazayım... :-\ Papazları öldürmek içün tutulmuş ve geride iz bırakmayan adamımıza parmaklıklar ardından sesleniyor papaz, ölüme gidecegini bile bile...
-Bu yaptıklarından dolayı Tanrı seni bağışlasın.. +Tanrı endişe edecekse bu yaptıklarımdan değil!yapacaklarımdan olurdu emin ol peder!
Bak şimdi iknci diyaloguda hatırladım
-Heyecanın geçti mi? Biz evliyiz gibi davranacaksın.. +Tamam da,belki bu sabah kavga etmişizdir
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.