FIKRALAR

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde keyman tarafından oluşturulan FIKRALAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191,759 kez görüntülenmiş, 698 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı FIKRALAR
Konbuyu başlatan keyman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
H

hanedeyim

Harun' Alıntı:
devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak, 500 tl maaşla, bir bekçi işe almaya karar verir.
bir süre sonra düşünülür ;
‘’peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak’’
bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere, 750’şer tl maaşla, iki kişi işe alınır.
bir süre sonra
‘’işleri yapıp yapmadıklarını nasıl kontrol edeceğiz’’ diye düşünülerek, 1.000’er tl maaşla, iki denetmen işe alınır, biri denetim yapar diğeri raporları yazar .
bir süre sonra
‘’ bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek ‘’ diye tartışılır ve 1.500’er tl maaşla, bir malimüsavir, bir katip, bir de istatikçi işe alınır.
bir süre sonra ;
‘’peki bunlardan kim sorumlu olacak.’’ diye düşünülür ve 5.000 tl maaşlı bir müdür ve 3.000’er tl maaşla iki de müdür yardımcısı işe alınır.
bir süre sonra, ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkartılır...

;D ;D ;D
süperdi kim düşünmüşse çok iyi düşünmüş çok iyi izah etmiş

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Padişahın biri:
-Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim! demiş. Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana;

Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü
Padişah, Bunun neresi yalan? Kuş kartaldır, arslan da kuzu kadar minik bir yavru Kaptı mı götürür tabii!

Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!
Padişah, Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!

Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım Altı ay sonra geri döndü!
Padişah, Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir
Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş.

Bir gün bir Kayserili gelmiş;
Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde! 

;D ;D

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Bi gün bilim yarışması yapılmış... Yarışmaya göre iki canlı türü birleştirilip yeni bir canlı oluşturulacakmış. Temel yarışma alanına gitmiş, orada kim ne yapmış diye bakmaya koyulmuş.
Adamın birinin yanına gitmiş, ''ha bu nedir da'', diye sormuş. Adam da, ''köpekle tazıyı birleştirdim, olağanüstü koşan bi yaratık çıktı ortaya'' demiş. Sonra başkasının yanına gitmiş. Bu adam da aslanla filin genlerini  birleştirmiş ve çok güçlü bi yaratık oluşmuş... Böyle böyle temel her hayvanı gördüğünde şaşırır olmuş... Sonra Temel'e sormuşlar, sen ne yaptın diye, ''ben hamam böceğiyle karpuzun genlerini birleştirdim'', demiş Temel. Adamlar şaşırmış, peki ortaya ne çıktı diye sormuşlar, aldıkları cevap.. ''Ula karpuzu kesiyorsun, çekirdeklerinden kaçıyorsun''

:D :D :D

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
TEMEL'İN TAVUKLARI
Temel tavukçuluk yapmaya karar vermiş. Şehirden 1000 tane tavuk alarak köyüne gelmiş ve bunları bacaklarından toprağa gömmüş günde 3 kez sulamış ancak 2 gün sonra bir bakmış tavukların hepsi ölmüş Bu duruma çok kızan ve ne yapacağını bilemeyen Temel hemen Trabzon'daki Ziraat Odasına durumu anlatan bir mektup yazmış. Mektupta tavukları toprağa ayaklarından gömdüğünü ancak tavukların öldüğünü ve ne yapması gerektiğini sormuş Bir kaç gün sonra Trabzon'dan yanıt gelmiş:

- Yazdığınız mektup elimize ulaştı. Durumu anladık ancak daha iyi bir araştırma için topraktan örnek yollamanız gerekmektedir.  ;D ;D ;D

H

hanedeyim

Bir gün bir Kayserili gelmiş;
Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde!

çok güzel ya

I

ibrahim58

Kullanıcı
9 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sivas
emosin' Alıntı:
- Yazdığınız mektup elimize ulaştı. Durumu anladık ancak daha iyi bir araştırma için topraktan örnek yollamanız gerekmektedir.  ;D ;D ;D
;D ;D

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
FIKRA
Dört samimi arkadas ayni arabada yolculuk ederken trafik kazasinda ölürler.

Azrail:
- 'Türk cehennemine mi Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?' diye sorar.

--Fark nedir?' diye sorarlar.

Azrail:
- 'Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova bok yersiniz' der. Üç tanesi

- 'Biz Türk dogduk, Türk ölürüz!!...' derler.

Bir tanesi ise uyaniktir, Avrupa cehennemini seçer...Aradan epey zaman geçer.

Avrupa cehennemindeki adam artik kepçe kepçe yemekten bikmistir, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyarete gider. Oysa onlar halay çekerek, sen sakrak gülerek karsilarlar onu. Dayanamaz sorar

-'Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova bok yiyip nasil bu kadar neseli olursunuz?'

- 'Oglum, oglum!!..' derler, 'Burasi Türk cehennemi, bir gün bok olur kova olmaz, bir gün kova olur bok olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her boka karışır, anlayacağın
3 aydır bir bok yedigimiz yok...!!!!

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Özlem' Alıntı:
FIKRA
Dört samimi arkadas ayni arabada yolculuk ederken trafik kazasinda ölürler.

Azrail:
- 'Türk cehennemine mi Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?' diye sorar.

--Fark nedir?' diye sorarlar.

Azrail:
- 'Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova bok yersiniz' der. Üç tanesi

- 'Biz Türk dogduk, Türk ölürüz!!...' derler.

Bir tanesi ise uyaniktir, Avrupa cehennemini seçer...Aradan epey zaman geçer.

Avrupa cehennemindeki adam artik kepçe kepçe yemekten bikmistir, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyarete gider. Oysa onlar halay çekerek, sen sakrak gülerek karsilarlar onu. Dayanamaz sorar

-'Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova bok yiyip nasil bu kadar neseli olursunuz?'

- 'Oglum, oglum!!..' derler, 'Burasi Türk cehennemi, bir gün bok olur kova olmaz, bir gün kova olur bok olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her boka karışır, anlayacağın
3 aydır bir bok yedigimiz yok...!!!!

süperdi ya  ;D ;D

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Nasreddin Hoca'ya sorarlar:

Hoca Efendi Ramazan bizden memnun gitmiş midir?
Hoca Efendi:Bunda bilemeyecek ne var!
Memnun gitmese her sene 10 gün önceden gelir mi hiç?

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Adam elinde bir bıçak ile camiye girer 'Ey cemaat içinizde Müslüman olan var mı' diye bağırır. Herkes susar. Ancak yaşlı bir amca kalkar ben varım der. Bıçaklı adam amcaya, bir dakika dışarı gelir misin diyerek koluna girer camiden çıkarlar. Biraz ötede bağlı bir koyunun yanına gidip, amca; bu kurbanı kesmeme yardımcı olur musun, İslami, kurallara uygun keselim der. Amca koyunu kesmeye başlar. Yaşlılık bu ya her taraf kan olur. Amca; oğlum yoruldum camiye git başka birini bul der. Adam elinde kanlı bıçağı ile camiye girerek bağırır. İçinizde başka bir Müslüman var mı ?.Yaşlı amcayı götürüp kestiğini zanneden cemaat ses çıkarmaz, ama topluca dönüp imama bakarlar.
İmam 'Ne bakıyorsunuz ulan..iki rekat namaz kıldırmakla Müslüman mı olduk?

C

CaRDeNaS

Kullanıcı
14 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Özlem' Alıntı:
Adam elinde bir bıçak ile camiye girer 'Ey cemaat içinizde Müslüman olan var mı' diye bağırır. Herkes susar. Ancak yaşlı bir amca kalkar ben varım der. Bıçaklı adam amcaya, bir dakika dışarı gelir misin diyerek koluna girer camiden çıkarlar. Biraz ötede bağlı bir koyunun yanına gidip, amca; bu kurbanı kesmeme yardımcı olur musun, İslami, kurallara uygun keselim der. Amca koyunu kesmeye başlar. Yaşlılık bu ya her taraf kan olur. Amca; oğlum yoruldum camiye git başka birini bul der. Adam elinde kanlı bıçağı ile camiye girerek bağırır. İçinizde başka bir Müslüman var mı ?.Yaşlı amcayı götürüp kestiğini zanneden cemaat ses çıkarmaz, ama topluca dönüp imama bakarlar.
Allahim !!  ;D ;D ;D

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Kilise nin papazı zangoçun karısına kötü gözle bakmaya başlar. Zangoç
fark eder ama bir şey elinden gelmez.
Papaz işi biraz ileri götürünce, zangoç dayanamaz ve papazın değerli
şaraplarını içmeye başlar.
Papaz bakar şaraplar eksiliyor, takip eder ve zangoçun yaptığını öğrenir.
Seslenir..
- Zangoç efendi, uzun zamandır günah çıkartmıyorsun,
(Zangoç kalsın ben almayım diyemez.)
- Doğrudur sayın peder işler işte der.
Papaz
- olmaz öyle, geç bakalım kafese.
Papaz sorar:
  - Papazın şaraplarını kim içoor?
  - Duyulmoor.
  - Yahu nasıl duyulmaz?
  - Duyulmoor işte.
Papaz daha yüksek sesle:
  - Zangooç papazın şarapları kim içooor.
  - Duyulmooor.
  - Nasıl duyulmaz aramızda bir karış yok.
  - Buradan duyulmoor işte
  - Peki yer değiştirelim sen seslen birde bakalım.
Zangoç ve papaz yer değiştirirler. Zangoç ses denemesi için sorar:
  - Papaz efendi Zangoçun karısını kim götüroor?
Papaz cevap verir
- Hakket duyulmoor ..  !!

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Temel ankarada dursunsa istanbuldaymış. Temelin dursuna borcu varmış ve bir gün dursunun acil paraya
ihtiyacı olmuş. Temeli arayıp borcunu göndermesini söylemiş. Temel ; " ha dursun şimdi bu parayı
yollamaya kalkarsam eline 1 haftadan önce geçmez pen sana parayı faxla yollayayum" demiş. Dursun
akşam eve gittiğinde ateş püskürüyomuş. Hanımı niye sinirli olduğunu sormuş. Dursun ; " nasıl
sinirli olmıyım hanım temelden borcumu istedum bana parayı faxladı, hiç aklı çalışmıyo paranın tek
tarafını faxlamış öbür yüzü olmadan nasıl kullanacağum bu parayı..."  :) :)

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Özlem' Alıntı:
Hahhaha  ;D ;D ;D Süper ötesiydi yaa..  ;D ;D

longcoming

longcoming

Kullanıcı
10 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Bri karikatürden alıntı yapacağım:

iki sevgili ayrılığın eşindeler.

Erkek:Ayrılık da sevdaya dahil.
Kız:Da ayrı

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
atlas okyanusu`nda giden geminin kaptanı gemideki herkesi güverteye çağırmış. yolcular toplanınca: -size bir iyi bir kötü haberim var.önce hangisini söyleyeyim? -elbette iyi olanını... -13 dalda oscar kazanacağız.

;D ;D ;D ;D

temel'le cemal buzdagının üstünde kaybolmuşlar. zatüre, grip ...
birden bir gürültü duyulmuş.
temel:
- kurtulduk, titanik celiy  ;D ;D ;D

amerika'da zencinin biri pasaportunu kaybetmis. tamda türkiye'ye tatile gidecegi gun. aksilik bu ya... uçagi kaciracak, kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi?!.. hemen almis yerden, bir bakmis leanardo di caprio'nun pasaportu.. "ne olursa olsun" demis ve sansini denemeye karar vermis. çikarmis leonardo'nun fotografini, kendi fotografini yapistirmis..
uçmus türkiye'ye. atatürk hava limaninda görevli gümrük memurunun karsisina geçmis.. kim olabilir memur.. tabi ki temel... :) almis pasaportu eline.
temel adamin ismine bakmis: ''leonardo di caprio", fotografa bakmis, bir zenci. adama bakmis ayni zenci... bir kaç saskin bakistan sonra temel obur masaya seslenmis, "ula cemal, bu titanik batmis miydi, yanmis miydi?"  ;D ;D ;D