FIKRALAR

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde keyman tarafından oluşturulan FIKRALAR başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 191,763 kez görüntülenmiş, 698 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı FIKRALAR
Konbuyu başlatan keyman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ebruliyn
A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
:kahkaha :kahkaha

süpermiş  ebru teşekkürler

G

GÜLBANU38

Kullanıcı
21 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Kayseri
Ebru' Alıntı:
Neden Kaçmış?

Sürücü dikiz aynasında kendisini izleyen polisi görünce kaçabileceğini düşünüp basmış gaza.
Ancak polisi atlatamayacağını anlayınca, pes edip çekmiş kenara.

Polis arabasından inmiş. Bezgin, kızgın ve de küskün bir sesle:

- "Bana bak, çok yorgunum, üstelik keyfim de kaçık. Mantıklı bir özür söyle yoksa yaktım çıranı!"

Kısa bir ara ve Sürücü:

- "Karım geçen ay bir polisle kaçtı. Aynada sizin aracınızı görünce, kaçtığı polis, onu bana geri getiriyor sandım…" ;D
;D ;D ;D tesekkürlerr ;D ;D ;D

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Temel, Cemal ve diğer karadenizliler açık denizde küçük bir tekne ile fırtınaya tutulmuşlardı. Yanlarında büyük bir gemi geçmekteydi.
Temel:
-- Uyy, kurtarun pizuuu... imdattt!... diye haykırıyordu.
Geminin güvertesinden birisi de yanıt veriyordu:
-- Biz adam almıyoruz, biz adam almıyoruz.
Bunu duyan Temel:
-- Uyy, haçan piz lazuz, laz, alun pizu  :) :)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Nafaka

karisindan yillar once bosanmis olan bir adam, kizina soyle der:

-al kizim bu zarfi. bu annene verecegim son nafaka ceki. bunu annene ver ve bu aci gercegi kendisine soyle, sonra bir adim geri cekil ve sonra annenin yuzundeki ifadeyi seyret.

kiz annesine gider:

- anne, babam bu zarfi sana gonderdi.ben artik 18 yasima bastigim icin, bu sana gonderdigi son nafaka cekiymis. zarfi sana vermemi ve bir adim geri cekilmemi ve senin yuzundeki ifadeyi seyretmemi istedi.

annesi:

-peki kizim. simdi babana git. 18 seneden sonra ona aslinda senin gercek baban olmadigini soyle. sonra bir adim geriye cekil ve yuzundeki ifadeyi seyret!

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
:kahkaha :kahkaha :ciglik :ciglik

teşekkürler süpermiş

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Temel ve Maymun

Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapılıyormuş. Gönüllübaşvuranlar arasından Temel, astronot adayı olarak seçilmiş. Ön elemedeoldukça sıkı testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir eğitim ile iyibir astronot olabilmiş. Beklenen an gelmiş ve Temel bir maymunlabirlikte uzay mekiğine binerek havalanmış. Atmosfer aşıldıktan sonraTemel'in ilk işi; kendisine sıkı sıkıya söylenildiği gibi zarfları açıpmaymunun ve kendisinin görev kartlarını okumak olmuş. Maymunungörevleri: "Yerküre ile bağlantıyı sürekli kontrol altında tutmak; her2 saatte bir yörüngedeki sapmaları ayarlamak; füze içindeki havabasıncı, ısı, iletkenlik değerlerini aşağıya bildirmek; yakıtharcamasını ve motorların sırasını belirlemek..." diye devam ederken;okumaktan sıkılan Temel, kendi görev kartını açmış : "Maymunu iyibesle!"

::)

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
BANA GÖRÜNME DE

Hoca'nın karısı ölmüştü.Görücü usulüyle Hoca'yı evendirirler.Hoca yeni karısını gerdek gecesi görebildi.Kadın çok çirkindi.Hoca erkenden giyinip dışarı çıkarken kadın:Hoca Efendi Akrabalarınınzdan kime görüneyim kime görünmeyeyim ,diye sorar.Hoca da:Bana görünme de kime görünürsen görün...der.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Brandi adında sarışın bir iş kadınının işleri çok kötü gidiyormuş. İflas edince yardım için Tanrıya başvurmaya karar vermiş. Gece yatmadan başlamış duaya; "Tanrım, iflas ettim ve işyerimi kaybettim. Eğer yakın zamanda elime para geçmezse evimi de laybedeceğim. Lütfen Lotoyu kazanmamı sağla." Ertesi gün o haftanın loto çekilişi yapılmış ve başka biri kazanmış. Yine bir loto çekilişi öncesinde kadın yine dua etmiş;"Tanrım, işyerimi kaybettim, evim, kaybettim, eğer yakın zamanda elime para geçmezse arabamı da kaybedeceğim. Lüften yarınki lotoyu kazanmamı sağla." Ertesi gün lotoyu yine bir başkası kazanmış. Sonraki loto arefesinde kadın yine dua etmeye başlamış;"Tanrım, beni neden unuttun? İşyerimi, evimi, arabamı kaybettim, çok zor durumdayım, lütfen, lütfen bu seferki lotoyu kazanmamı sağla da işlerimi yoluna koyayım." Birdenbire ortalık ilahi bir beyaz ışıkla aydınlanırken gök aralanmış ve Tanrı seslenmiş:
- Brandi kızım, Lotoyu kazanmak için önce Loto bileti alman lazım...

E

emosin

Kullanıcı
18 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
Adam evine telefon acar, telefonu yabancı bir bayan acar.Adam
karşıdaki sesi duyunca şaşırır, bayana sorar:

- "Sen kimsin?" Kız cevaplar:
- "Evin hizmetçisiyim."
- "Iyi de bizim hizmetçimiz yok ki!"
- "Evin hanımı beni bu sabah işe aldi."
- "Ya. Öyle mi? Ben de evin beyiyim. Hanımı cağırır mısın?"
- "Hanımınız şu an yatak odasında kocası sandığım bir adamla beraber."
Adam şaşırır, sinirlenerek,
- "Elli bin dolar kazanmak istermisin?" Kiz,
- "Tabii ki isterim.Kim istemez..."
- "O zaman çekmeçedeki silahı al, yukarı çıkıp o cadi ile o sümsük
herifi vur!"
Once ayak sesleri duyulur, sonra iki el silah sesi. Hizmetçi telefona
geri gelir:
- "Öldürdüm efendim, cesetleri ne yapayım?" Adam,
- "Cesetleri havuza at." Kadın duraklar:
- "Ama burada havuz yok ki?" Adam bir süre düşünür ve cevap verir:
- "Orasi 112 43 44 değil mi?
- "Hayir!!!!!
- "Pardon! Yanlış numarayı aramışım!!!!!"  ;D  ;D  ;D

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Temel ve dursun yaz tatillerinde Antarktika'ya gitmeye karar vermişler. Uzun bir yolculuktan sonra buzlar diyarına varmışlar. Bir rehber bulamadıklarından kendileri gezmişler uzun buz ovalarını. ertesi sabah bir rehberle anlaşarak kıtanın en güzel yerlerini rehber eşliğinde gezip merak ettiklerini soruyorlarmış. Bir ara Temel rehbere seslenerek
- " Pardon burada hiç beyaz kadın var mı ? " diye sormuş,
- Rehber "Tabiî ki var, buradaki kadınların yüzde doksanı beyazdır" demiş.
- "Peki siyah kadın var mi?"
- "Eh bir kaç tane var bu civarda"
- "Pekİ siyah beyaz kadın var mı" rehber son derece şaşkın bir şekilde
- "Tabiî ki hayır ben hiçbir yerde rastlamadım böyle kadına" Cevaptan hiç de hoşnut kalmayan Temel Dursun'a dönerek
- " Ula dursun yoksa dün akşamkiler penguen miydi?????".
;D ;D ;D