E bu zamanda latifeden anlayan insan fazlaca yok :dASLIHAN' Alıntı:Hocam latife de olsa herkes kaldırmaz bu konu da ondan
Sabrını bildiğim için rahat davrandım
İyi valla heeeeKorsan' Alıntı:E bu zamanda latifeden anlayan insan fazlaca yok :dASLIHAN' Alıntı:Hocam latife de olsa herkes kaldırmaz bu konu da ondan
Sabrını bildiğim için rahat davrandım
Aman aman rahat davranın siz.
Bence tek sebeb olabilr ben tamamen katılıyorum çünkü gerçekten çok iyi davrandığım beni sevmediğini biilidiğim halde yüzüne güldügün her zaman iyiliği için çaba gösterdiğim biri bana çocuklugumdan beri hayatı zehir etmeye yeminliğmiş gibi çalışıyo ama şükürler olsun ki ben her zamn ondan üstün oldum sırf kıskandığı içindideM' Alıntı:Hepsi güzel de bir bunu anlayamadım;
Tek sebep bu olamaz yahu, ya ben kötü biriysem, ya ona kötü birşeyler yaptıysam??3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebei, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
bunu gördüğümde gözümde o insan ve yaptığı şeyler canlandı3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebei, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
catzilla' Alıntı:Farkında olmayabilirsin ama %100 doğru:
1. Bu dünyada uğrunda ölebileceğin en az iki kişi vardır.
Kendim için yaşıyorum
2. En azından 15 kişi öyle ya da böyle seni seviyordur.
Sanmam iki bilemdin üç kişi
3. Herhangi birinin senden nefret edebilmesinin tek sebebei, aslında sadece senin gibi olmak istemesidir.
İşte bun yüzde yüz katılıyorum : (
4. Senden gelecek bir gülümseme bazılarına mutluluk getirebilir, o senden hoşlanmasa bile.
Hoşlanmadığım ortamda gülmeye gerek duymam dolayısıyla kimsenin mutlu olucağını sanmam.
5. Her gece, birisi uykuya dalmadan önce seni düşünüyor.
Bilmem belki olabilir.
6. Birisi için dünyalara bedelsin.
Bu bana ünlü bir sözü anımsattıya neyse
7. Çok özel ve teksin.
Megolan olduğumu düşünmeyin ama evetttt : )
8. Varlığını bile bilmediğin biri seni seviyor.
Kahin değilim ki nereden bileyim?
9. Hayatındaki en büyük hatayı yaptığın zamanda bile, ondan hayırlı birşey çıkar.
Anlamadım ya neyse
10. Ne zaman dünya sana sırtını dönmüş gibi hissedersen, dön ve bir daha bak.
Aciz kalmamak adına devamlı bir mücadele içerisindeyim hiç umudumu kaybetmedim.
11. Her zaman aldığın iltifatları hatırla. Kaba sözlerin hepsini unut
Övgü alıyorsam bunu zaten haketmişimdir dolayısıyla gereksi alkıştan hoşlanmam
Bana yapılan kabalık yapılmışsa asla vede asla unutmam !