Fantastik Resimler

• Konbuyu başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde sehla tarafından oluşturulan Fantastik Resimler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,510 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Fantastik Resimler
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MERALL
S

Save the Queen

Kullanıcı
12 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ilk eklenmiş resimlerin çoğu salvador dali dendi sanırım :) ikinci eklenenlerde çok güzeldi, teşekkürler.

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
sehla resimler harika ya seviyosun sanırım resimleri her yeni gösterdiğin resimler birbirinden şık ;)

A

amuura

Kullanıcı
2 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
harika resimler elerine saglik :)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
farklı ve lezzetli zevklerin var sehlacım çok güzel paylaşımlar gönderiyosun teşekkürler çok çok çok hemde bende çaldım... ama bana da helal et  :)

S

serhatt

Kullanıcı
2 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Hepsi birbirinden güzel.Özellikle çocuk resimleri hoşuma gitti :)

H

hayal_12

'sehla' bu güzel resimleri nerden buluyor bilmiyorum ama resimlere her baktığımda aklımdan aynı şey geçer: "Keşke hepsini ben çiebilseydim.. Ya da en azından birtanesini..." Biliyorum bencilce ama ne yapim, öyle hissediyorum..  ::) Emeğine sağlık 'sehla', şimdi değil ama başka zaman senden isteklerim olacak, bilesin...  :)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bn bu resimler çook beğeniyorum :)  çok saol sehla tekrar teşekkürler .. ;)

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
hayal_12' Alıntı:
'sehla' bu güzel resimleri nerden buluyor bilmiyorum ama resimlere her baktığımda aklımdan aynı şey geçer: "Keşke hepsini ben çiebilseydim.. Ya da en azından birtanesini..." Biliyorum bencilce ama ne yapim, öyle hissediyorum..  ::) Emeğine sağlık 'sehla', şimdi değil ama başka zaman senden isteklerim olacak, bilesin...  :)
;)
teşekkür benden arkadaşlar beğenmenize sevindim

B

bıldırcın

bikaç tanesini aldım :)eline,emeğine sağlık rüya gibiler gerçekten...