Fantastik Resimler

• Konbuyu başlatan sehla
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde sehla tarafından oluşturulan Fantastik Resimler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,510 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Fantastik Resimler
Konbuyu başlatan sehla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MERALL
A

ayben

hmmm emeğine sağlık çok ilginç resimler bunlar yalnız kimisi film karesi kimsi de pc oyunundan galiba yanılıyor muyum ???

G

greta

ne kadar farklı ve güzeller
teşkürler paylaşım için sehlam
:)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
çok çok güzeller sağol sehla resme çok ilgim var o yüzden çok ta ilgimi çekiyor başka paylaşımlarını da bekliyorum ;)

S

sehla

Kullanıcı
5 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Bir efsaneye göre deniz kızları o kadar guzel varliklarmis ki insanlar onlari gorur gormez asik olurlarmis. Üstelik kacmasinlar diye onlarin bir esyasini calarlarmis. Çunku esyasi alinan denizkizi sulara donmezmis, esyasini calan adamin kölesi olurmus. Ama bazen de o insana gercekten asik olurlar, eger gercekten severlerse ona mutluluk getirirlermis. hem de sonsuza kadar...

Baska bir efsaneyse söyle der; denizkizlari kimseyi sevemezler. Çünkü tanrilar onlarin ruhlarini calmislardir. Sadece begendikleri genc erkeklerle gonul eglendirirler, onlari kandirip su altinda beraber yasamak icin bastan cikarirlar. Ancak insanlar suyun altinda yasayamayacagindan bu hic mumkun olmayacaktir...

O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
bende deniz kızı olmak istiyorum  :'(
kızıl saçlıyıda çok beğendim sanırım belli oluyordur  ;)

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
denizkızı hakkında söylenenler tamamen zıt ve inandırıcı gelmiyor.. bana göre sadece hikayeden ibaret
ama resimler çok güzel..
Teşekkürler..

C

CaspeR

Kullanıcı
27 Ara 2006
En iyi cevaplar
0
0
uuu uuffff cok güzeller Teşekkürler.. :) :)

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
çok güzel resimler yıldızlar harika gözüküyordu teşekkürler sehla ;)

A

altyy

Kullanıcı
31 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
konya
deniz kızlarıda harika ya süper ben de deniz kızlarına inanmayanlardanım ama kimin ürünüyse güzel düşünmüş eline sağlık sehlacım ;)

A

ayben

Eeee bunların sadece kızı ünlü yaa şu denizciler bari erkek olanınıda düşünseymiş  garibanlar yalnız kalmasınlar denizin derinlilkerinde ;)

Saol sehla :)

H

hatche

Kullanıcı
6 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ankara
                                      yaaaaa bunLar çook güseLLer yaaaaaa  ;) ;) :)

A

ayben

Ben hep cevizleri beyin gibi algıladım ama artık bir de bu açıdan bakıcam ;)

Saol sehla :)

F

Feveran Estomp

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Çok güzel resimler.. Teşekkürler paylaştığın için.. Bu arada denizkızlarına bakarken aklıma eski bir olay geldi.. Neresiydi hatırlamıyorum ama telefonlardan düşmeyen bir hadise yaşanmıştı.. İnsan-balık sentezi ölü(!) bir yaratık yakalanmıştı.. Gerisi belli.. Başında okuyan hacılar hocalar falan.. Belkide gözden kaçırdığımız birşeyler vardır.. :)