ey türk kadını !

GulsahToptas

Kullanıcı
Web
gulsaht.blogcu.com
Birinci vazifen bulaşık, çamaşır yıkamak ve kocana sahip çıkmaktır.
Mevcudiyetinin yegane temeli budur.
Kocan senin en kıymetli hazinendir.
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.
Bir gün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir. Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan ve görümcelerin hayatta emsali görülmemiş, bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa başka karılara göz dikmiş, olabilir. Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş, olabilir.
Ey asıl Türk kadını iste bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.
İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır.

not : alıntıdır

Bu öğretisiz geyik mizahı, ders alacağımız bir şey değil ki!

Zaten Gülşah'cım bir insan böyle düşünüyorsa, ona nereye kadar bir şeyler anlatabiliriz bilemiyorum.  ???

Yok bu hitabe feministlerin beyninden çıkıp yine feministlerce kaleme alınmış gibi görünüyor.
Bu kadar olmasa gerek yoksa en azından ben bu kadar olacagını tahmin edemiyorum etmek istemiyorum diyeyim yada  :)

He orada sana kesinlikle katılıyorum, böyle düşünen erkek sayısı çok fazla.. Ama böyle düşündüren kadın sayısı fazla olduğundan..! Anneler bile oğullarını bu şekilde yetiştiriyor.. Hadi oğlum, aslan oğlum, sen yaparsın oğlum..vs.

Neyse konu derin mevzulara iner, buralara girmeyelim. :)

GÜLŞAH vazifelerinizi çok güzel belirtmişsin ama nedense hiçbirini yapmazsınız :)

Ben bu konuya Gülşahtan özür dileyerek sadece dil çıkarırım

:dil :dil :dil :dil :dil

nihalcim özüre gerek yok bende tasvip etmediğim ama böyle düşünen erkeklerin de bulunduğunu gördüğüm ve bildiğim için yayınladım.Belki böyle düşünen bir erkeğin düşüncesini değiştirir ;D

GulsahToptas' Alıntı:
nihalcim özüre gerek yok bende tasvip etmediğim ama böyle düşünen erkeklerin de bulunduğunu gördüğüm ve bildiğim için yayınladım.Belki böyle düşünen bir erkeğin düşüncesini değiştirir ;D
Obiraz zor Gülşahcım ama neyse :-\

Geri