EVLİLİĞİN EVRİMİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zuzu835
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cicim aylarını yaşamadan anlatanın anlattıkları saçma gelir.. bunu kendiniz yaşayın bence zamanı gelince... zaten herkesin cicim ayı farklı olur ;)

cicim aylarında hayat toz penbedir.. penbeleri ucurmak yada yerinde sabitlemek sizin elinizde.. ama penbeleri kaybederseniz.. tozuda yutarsınız. ki ben tavsiye etmem :)

safaricim bak bu sadece benim düşüncem bu cicim ayları aslında en zor aylardır tanımaya çalışırsın alışmaya çalışırsın senden farklı yaşadığı için alışkanlıkları garip gelir bişeyleri oturtturmaya çalışırsın  :
sonra  alışırsın anlarsın  cicim aylarını yaşamaya başlarsın ve evliliğin sürece hep cicim ayında olursun ;D

greenhome' Alıntı:
safaricim bak bu sadece benim düşüncem bu cicim ayları aslında en zor aylardır tanımaya çalışırsın alışmaya çalışırsın senden farklı yaşadığı için alışkanlıkları garip gelir bişeyleri oturtturmaya çalışırsın  :
sonra  alışırsın anlarsın  cicim aylarını yaşamaya başlarsın ve evliliğin sürece hep cicim ayında olursun ;D

görücü usulu bi evlilik için bu açıklama sanırsam :S

hayır alakası yok bir insanı tanımakla aynı evde yaşamak çok farklı şeyler  gene söylüyorum bu benim düşüncem  farklı şekilde yetişmiş iki insan aynı evde yaşamaya başlayınca ilk başlarda  uyumsuzluk gariplik oluyor sonra sonra benimsiyor kabulleniyor alışıyorsun ben bunu ifade etmek istedim biz dört sene çıktık ama hala eşimin uykuyu çok sevmesine alışamadım ;D

kesinlikle katılıyorum greencim iiyi  bi  gözlemcisin.  sanırım safari  daha  evli  değil  ;D

5  sene  sonra aynı  fikirde olmuycağına  eminim.bizi  evlenince  anlarsın ;D tabi  gerçekten  sevdiğin  biriyle  evlenirsen

evet her evlilik zamanla kötü bir hal alıyor. neden acaba. yanıbaşımızdakinin değerini kaybetmesindenmi yoksa bizim ona bakış açımızdanmı.

Geri