Demekki kurtuluşun düğün hazırlıklarına şimdiden başlamalısın..beyazdilekce' Alıntı:ne yani,şimdi ben 3 ay sonra evlenecekmiyim
ortada fol yok yumurta yok ;Dheheee ;D
Kısmet...beyazdilekce' Alıntı:ne yani,şimdi ben 3 ay sonra evlenecekmiyim
ortada fol yok yumurta yok ;Dheheee ;D
O nasıl iş yahu ;DBi gün uyandım ki ben nişanlıyım...
Ne sen sorr ne ben söyliyeyim. ;Dbeyazdilekce' Alıntı:O nasıl iş yahu ;DBi gün uyandım ki ben nişanlıyım...
Teşekkür ediyorum.beyazdilekce' Alıntı:Anlıyorum.Bu konuda yazacağım çok şey olurdu ama,canınızı sıkmak istemem.
Ne diyeyim.
Size mutlu,huzurlu bir evlilik hayatı diliyorum.
Sevgili Menekşe: )Mor-Menekşe' Alıntı:Şu kadarını söyliyim;biri geldi ve seni veriyoruz dedi.İster iste, ister isteme verdik gitti.
(Şimdi iyi ki diyorum ama iyiki o başkası değil.)
Ama keşke kendi isteğim için olsaydı.Benim isteklerime saygı gösterilseydi
Ablacım bi doğu gerçiği.Verdim dedi mi sen bişey diyemiyosun.crt' Alıntı:Sevgili Menekşe: )
Seni üzmek istemiyorum ama nedemek seni veriyoruz?
Gerçekten anlayamadım ?Eşya alıp satar gibi..
Sonradan senin üzülmen yerine ..
Senin hakkında karar verenler şimdi üzülsün.
Hani özeline karışmak belki haddime düşmez ama mademki bizlerle paylaştın düşüncemi belirtmeden geçemezdim..
Lütfen iyi düşün canım..
Kaderimiz aynı desene.Su Perisi' Alıntı:Bu testi yapmak için çokkkkkkkkk geç kalmışım Bizim zamanımızda yoktu böylesi testler Menekşenin dediği gibi,biri geldi ve seni veriyoruz dedi.İster iste, ister isteme verdik gitti.
ve Yine Menekşenin dediği gibi İyiki o çıkmış karşıma başka biri degil
Özgür : )Desene bize yine masraf çıktı ?Cσ∂єx' Alıntı:Formüle göre 28'miş.
Yani seneye evleniyorum
Zamanında yapmış olduğumuz hesaplama tutmuş.crt' Alıntı:Özgür : )Desene bize yine masraf çıktı ?Cσ∂єx' Alıntı:Formüle göre 28'miş.
Yani seneye evleniyorum
Artık böyle kalitesi ve yararlı sitenin kurucusu ve sahibi olaraktan güzel bir hediyeyi gerçekten hakediyorsun .
Ama yine de acele etme "Özgür'sün sen özgür" kal: (