Eski Türk Film Afişleri

su perisi

Kullanıcı
Onlar Türk Sinemasının Değerleri..
Unutulmazları ve Vazgeçilmezleri..Bulabildigim kadar özel bir arşiv hazırlamayacagım..İçlerinden güldügümüz,agladıgımız,etkisinde kaldıgımız filmleri yad edelim...

seninleolmekistiyorumzh4.jpg

seytanbl3.jpg

tutsaker3.jpg

yol01iv2.jpg

3devadam01zb6.jpg

artiksevmeyecegimfj8.jpg

ceko01hr1.jpg

fasulyevm3.jpg

kayikciyn5.jpg

kilink01wz1.jpg

bulbulyuvasi027hj.jpg

fosforlucevriye013sh.jpg

boynubukuk5pr.jpg

gelincicegi040nj.jpg

24280dp.jpg

215988ls.jpg

yalanyillar026as.jpg

Hhaha ya çok güzel sağol. Şu bülbül yuvası filmindeki abinin gömleğinden bende de var. dedem vermişti  ;D ;D

Sonra eski bu aktörlerin saçlarına bitiyorum. Cüneyt Arkın'ın mesela. Bende öyle yapcam bundan sonra.  :)

Küçük Emrah filminin afişide iyiymiş. Afiş değil ekran görüntüsü  ;D

çok güzel ,hatılattığın için sağol,fasulye filmini hala her izlediğimde gülmekten yerlere yıkılıyorum  ;D

Durun daha bu kadar degil eski filmlerimiz (: Eskiyi hatırladıkça hem gülecegiz,hem hüzünleneceğiz..Şu an bizimle birlikde olmayan büyük üstadları anarız sevgiyle....

çok tşk ederim harika bir  paylaşım  nostaljilerde kalan  bizim hikayelerimiz .kemal sunalın filmleride olsa  daha  güzel olurdu.

zabit' Alıntı:
çok tşk ederim harika bir  paylaşım   nostaljilerde kalan  bizim hikayelerimiz .kemal sunalın filmleride olsa  daha  güzel olurdu.

Filmlerin çoğunu seretmiş olsam da açık hava sinemasında  hiç seyretmedim( küçük emrah bakışı) Şu anki sinema ortamı gayet güzel olsa da açık havada seyretmeyi çok isterdim...

Kemal SUNAL'ında sırası gelecek,hepsini birden ekleyemem degil mi?  (:

Geri