eşitlik eşit insanlar arasında olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ASLI..HAN' Alıntı:
Olaya yorum getireceğim ama kendimi yabancı gibi hissediyorum nedense  :-\
Konuyu feci halde saptırıyorsunuz farkındamısınız arkadaşlar  :-X

yabancılık çekmene gerek yok. bizlerde akraba değiliz burda..

konunu sapmasını anlayamadım aslında.. ki sapan bişi varsa baro başkanı yapmış zaten onu

hayır konuya satatükocu bakış açısıyla baktığından konuya yaptığın yorumun nerelere dokunduğunun farkında değilsin sen ve ayrıca toplumumuz pislikleşmiyor son yıllarda temizlenmeye başladığını düşünüyorum

tutankhamon' Alıntı:
hayır konuya satatükocu bakış açısıyla baktığından konuya yaptığın yorumun nerelere dokunduğunun farkında değilsin sen ve ayrıca toplumumuz pislikleşmiyor son yıllarda temizlenmeye başladığını düşünüyorum

mesele tam da yukardaki cümle...Ve yorumlayan arkadaş katılıyorum.
Son anda topladı didem ama geç kaldı  :-\

tutankhamon' Alıntı:
cevap kimeydi??

statüko 
Yürürlükte bulunan antlaşmalara göre olması gereken veya süregelen durum
Evet olması gereken durum gibi bakıyorum konuya, statüko kelimesinin anlamını ve yazılışını bildiğinden şüpheliyim.

Toplum gayet pislikleşiyor. Tecavüzünden adam öldürmesine, saygısızlığından hırsızlığına kadar oranın gittikçe arttığı bir durumdayız. Bunu kimse inkar etmesin.

Teşekkür ederim.

Statükocu Yaklaşım'ın çeşitli tanımları yapılabilmekle beraber ekseriyetle "kalıplaşmış", "sorgulanmayan", "bağnaz" düşünüş biçimi olduğu üzerinde uzlaşılır.

Dejavu gibi.
Orada anlatılmak istenen. Belirtilen kötü durumların sebebinin eğitim yada yanlış eğitim yada eğitimsizlik olduğudur.
Ve katılıyorum. Keza konuda eğitimde eşitlikten yada eşitsizlikten bahsediyor. Ana temayı kaçırıp kenar kısımlarda konuyu ele almanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Hatta bu ele alım şeklinin son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum.

"Eşitlik özgür insanlar arasında olur" deyip.
Konunun iyiden iyiyye siyasete kaçacağını ön görüp. Sitemizdede bu gibi tartışmaların yasak olduğunu belirtip.

Bu konuya son noktayı koyuyorum.
Hepinize katılımınız ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Konu kilitlenmiştir.

Dipnot: Konu içerisindeki bazı mesajlar editlenicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri