eşitlik eşit insanlar arasında olur?

• Konbuyu başlatan özlem112
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde özlem112 tarafından oluşturulan eşitlik eşit insanlar arasında olur? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,791 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı eşitlik eşit insanlar arasında olur?
Konbuyu başlatan özlem112
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ASLI..HAN' Alıntı:
Olaya yorum getireceğim ama kendimi yabancı gibi hissediyorum nedense  :-\
Konuyu feci halde saptırıyorsunuz farkındamısınız arkadaşlar  :-X
yabancılık çekmene gerek yok. bizlerde akraba değiliz burda..

konunu sapmasını anlayamadım aslında.. ki sapan bişi varsa baro başkanı yapmış zaten onu

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
hayır konuya satatükocu bakış açısıyla baktığından konuya yaptığın yorumun nerelere dokunduğunun farkında değilsin sen ve ayrıca toplumumuz pislikleşmiyor son yıllarda temizlenmeye başladığını düşünüyorum

A

ASLIHAN1

Kullanıcı
29 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
tutankhamon' Alıntı:
hayır konuya satatükocu bakış açısıyla baktığından konuya yaptığın yorumun nerelere dokunduğunun farkında değilsin sen ve ayrıca toplumumuz pislikleşmiyor son yıllarda temizlenmeye başladığını düşünüyorum
mesele tam da yukardaki cümle...Ve yorumlayan arkadaş katılıyorum.
Son anda topladı didem ama geç kaldı  :-\

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
tutankhamon' Alıntı:
cevap kimeydi??

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
statüko 
Yürürlükte bulunan antlaşmalara göre olması gereken veya süregelen durum
Evet olması gereken durum gibi bakıyorum konuya, statüko kelimesinin anlamını ve yazılışını bildiğinden şüpheliyim.

Toplum gayet pislikleşiyor. Tecavüzünden adam öldürmesine, saygısızlığından hırsızlığına kadar oranın gittikçe arttığı bir durumdayız. Bunu kimse inkar etmesin.

Teşekkür ederim.

T

tutankhamon

Kullanıcı
15 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
16
Bursa
Statükocu Yaklaşım'ın çeşitli tanımları yapılabilmekle beraber ekseriyetle "kalıplaşmış", "sorgulanmayan", "bağnaz" düşünüş biçimi olduğu üzerinde uzlaşılır.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Dejavu gibi.
Orada anlatılmak istenen. Belirtilen kötü durumların sebebinin eğitim yada yanlış eğitim yada eğitimsizlik olduğudur.
Ve katılıyorum. Keza konuda eğitimde eşitlikten yada eşitsizlikten bahsediyor. Ana temayı kaçırıp kenar kısımlarda konuyu ele almanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum.
Hatta bu ele alım şeklinin son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum.

"Eşitlik özgür insanlar arasında olur" deyip.
Konunun iyiden iyiyye siyasete kaçacağını ön görüp. Sitemizdede bu gibi tartışmaların yasak olduğunu belirtip.

Bu konuya son noktayı koyuyorum.
Hepinize katılımınız ve anlayışınız için teşekkür ediyorum.

Konu kilitlenmiştir.

Dipnot: Konu içerisindeki bazı mesajlar editlenicektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...