böyle kavgalar sürtüşmeler olur dediğim kaba kuvvet diğil sonuçta herkezce bilinen bir gerçek erkeğin doğuştan gelen bir acı kuvveti vardır ve bunu kadın üzerinde uygulayan erkekte bana göre kendi acizliğinden bunu yaparGülşah' Alıntı:Tekrar okudum Efe ve yazında diyorsun ki ; her ailede olur böyle sürtüşmeler,kavgalar ve daha sonra kendi ailenden bahsediyorsun.Ve o arada diyorsun ki saygı olduğu sürece...
İstersen sende bir kez daha oku
Bende soruyorum devamlı tartışma olan,kavga olan ve hatta soruda bahsedilen tokat/dayak olan bir ailede ne kadar saygıdan bahsedebiliriz ki!!!
Ama bu sorumda senin aileni Efe tenzih ederim...
böyle dersen Gülşah'ın sorusu mantıklıydı ama Efecim?hanedeyim' Alıntı:bazı arkadaşlar bazı arkadaşlar bi tokat yedimmi herşey biter boşarım falan demiş ama evlilik bukadar kolay bitirilemez bence tabiki şiddetin hiçbir türlüsünü onaylayamayız ama yani düşünün 50 yıllık bir evlilikte kim bilir neler yaşanmıştır ne kavgalar ne tartışmalar ama aralarındaki saygı bitmediği sürece eşler hoşgörülü olduğu sürece evlilik devam eder zaten zamanında şiddeti birebir ailemdede yaşadığım için konuya benm gibi bakmanızı düşünemem tabiki
Şiddete şiddetle karşılık :-[seninleherşeyevarım' Alıntı:saçını başını yolarım
Sevgili Efe, evliliğin tuzu biberi, sonu tatlıya bağlanan münakaşalardır, şiddet ise ne tuzdur ne biber. Saygıdan söz edilen bir yerde şiddetten nasıl söz edebiliriz? Bu iki sözcük yanyana geldiğinde bile bir mantık hatası ne kadar bariz?Zynep' Alıntı:böyle dersen Gülşah'ın sorusu mantıklıydı ama Efecim?hanedeyim' Alıntı:bazı arkadaşlar bazı arkadaşlar bi tokat yedimmi herşey biter boşarım falan demiş ama evlilik bukadar kolay bitirilemez bence tabiki şiddetin hiçbir türlüsünü onaylayamayız ama yani düşünün 50 yıllık bir evlilikte kim bilir neler yaşanmıştır ne kavgalar ne tartışmalar ama aralarındaki saygı bitmediği sürece eşler hoşgörülü olduğu sürece evlilik devam eder zaten zamanında şiddeti birebir ailemdede yaşadığım için konuya benm gibi bakmanızı düşünemem tabiki
herşeyi bozmak kolay ama onarmak kurmak çok zordur helede burda söz konusu olan evlilikse iki tarafında çok dikkatli olması lazım çünkü evlilik çocuk oyuncağı diğil büyük oyuncağıdırarzu kına' Alıntı:severek evlendik ve eşim bi anlık refleksle böyle bişey yapmıştı
ben önceden böyle bi durum karşısında kesinlikle herşey biter bu kabullenecek bi durum olamaz diye hep ön yargılı konuşurdum ama başıma böyle bi olay geldiyinde ise ağlayıp üzüldükten sonra ne yapacağımı düşündüm ama bi tokat yüzünden evini bırakıp gitmek olmuyo ben yapamadım bu yuvayı çok fedakarlıklar gösterip kurduk bir anda silemedim işte
Evliliğin bir tokat ile biteceğini sanmıyorum,yeri geliyor sarfedilen sözler tokattan daha acı geliyorarzu kına' Alıntı:severek evlendik ve eşim bi anlık refleksle böyle bişey yapmıştı
ben önceden böyle bi durum karşısında kesinlikle herşey biter bu kabullenecek bi durum olamaz diye hep ön yargılı konuşurdum ama başıma böyle bi olay geldiyinde ise ağlayıp üzüldükten sonra ne yapacağımı düşündüm ama bi tokat yüzünden evini bırakıp gitmek olmuyo ben yapamadım bu yuvayı çok fedakarlıklar gösterip kurduk bir anda silemedim işte