erkekleri rahatsız eden konular..

AL BENDENDE O KADAR, BEN DE SEVDİMİ TAM SEVENLERDENİM.RESMEN BUNALTIYORUM ADAMI YAAAA.ELİMDE DEĞİL, NASIL KURTULACAĞIM BUNDAN BİLMİYORUM.

paptyaistanbul' Alıntı:
AL BENDENDE O KADAR, BEN DE SEVDİMİ TAM SEVENLERDENİM.RESMEN BUNALTIYORUM ADAMI YAAAA.ELİMDE DEĞİL, NASIL KURTULACAĞIM BUNDAN BİLMİYORUM.
kıskançlığın aşırısı virüs gibidir :) çok zor :P

kadının  sürekli ' beni ne kadar seviyorsun ' demesine sinir oluyor şu erkek milleti.
ayrıca çok zeki kadındanda pek hoşlanmıyorlar.

papatya niye böyle düşünüyorsun  ki

bence zeki kadınlardan hoşnırlar erkekler niye hoşlanmasınlar ki

hayatına karışılmaktan hoşlanmıyorlar.
sorumluluk almaktan kaçınıyorlar.

bende rahatsız olunacak bir durum bulamadım burda seven insan hemanşayışlı olmalı hemde sevdiğini her haliyle kabul etmeli ama tabi her iki tarafında dayanamayacağı bazı durumlar olabilir mesela bende çok kıskancım sevdim mi boğarım sevdiğimi ama şimdiye kadar kimse hoşlanmadı bu durumdan :) ve ben de biraz empati yapınca bu durumdan hoşlanılmayacağını anladım artık gem vurmayı öğrendim :)
gerçekten öylesi kıymetli olurmuş  ;)

gerçekten kadınlar venüsten erkekler marstan dedikleri bu olsa gerek bunlar bir insanı neden rahatsız etsin ki hiç anlamam ??? genelde de rahatsız olmadıklarını söylemiş arkadaşlarımız ama herşeyin fazlası zarar ona bende katılıyorum

blueapples' Alıntı:
Erkekleri en çok rahatsız eden durumlar:

- Kadının topluluk içinde aşırı sevgi ifade eden sözcükler kullanması. 
- Kadının aşırı derecede sahiplenmesi.
- Sürekli çok sevildiğini ve güzel olduğunu duymak istemesi.

ben de böle bişey buldum  ;)
bunlara bende acayip sinir olurum yaa  ayrıca erkeklerde fazla sahipleniolar kroluk yapıolar >:( >:( >:(

Yakından tanıdığım iki erkekte(babam ve kocam)
Alışverişten nefret ederler
Onlarla alışveriş e çıkmak ölüm..
En güzeli yanlız gitmek ;)

bunların içinden sadece bır kacı rahatsız edıcı mesela kadınımın beni sahiplenmesi çok hosuma gıder buna kızacak bır erkek olabılecegınıde dusunmuyorum?varmı arkadaslar?

yha neden ßöLe durmLarda kadınLar suçLu oLsunqi herrkes farkLıdır ve herkesin yhaşam tarzıda farklıdır kadın iLqiyi sevioqi başqaLarına karşıda iLqi duyuo ßenje normaL ßi durum. ???

neden rahatsız etmesinki papağan gibi herşeyi tekrarlayan bayanlar erkekleri sıkar ve itici olmaya başlar ve ilişkinin yavaş yavaşyoğunluğunu yitirmesine neden olur.

Geri