erkekleri rahatsız eden konular..

Bende ilgiyi severim diyordum, ta ki o aşırı ilgiyle tanışana kadar, gerçekten bazen rahatsız ediyor insanı  ;)

O kadarda degill tabiki sıkarr fazlasıı.. Yerinde gösterilmeli ilgi.. :)

ben mesela kendime hakim olamicak kadar kıskancım ::)biraz bencilim galiba bu konuda....ben sahiplenim o fazla sahiplenmesin :) ;)

Erkek yada kadın fark etmez safari insanız sonuçta yani erkeği rahatsız eden kadını da edebilir aslında.... herşeyin aşırısı iki tarafıda rahatsız eder bence bu açıdan bakmak gerekiyor sanırım

blueapples' Alıntı:
ben mesela kendime hakim olamicak kadar kıskancım ::)biraz bencilim galiba bu konuda....ben sahiplenim o fazla sahiplenmesin :) ;)

İşte benim bahsettiğim de bu  :) blueapples işte anlatmak istediğim insan tipisin  ;D

ben de böyle biriyim işte biraz itici aslında :-[kıskanclığın asırı sewgiden mi yoksa güwensizlikten mi kaynaklandıını tam anlamıs değilim...yada her ikisinden mi?ya da neyden kaynaklandıını??daha doğrusu bu konuda kendimi anlamış değilim...bunlar cok karısık gelior bana....

bence bunları sıralayanın eline yureğine sağlık cok güzel sıralamış aynen katılıyorum.tşk

sahiplenmek güzel bence aşırılık dışında tabiki..ama bayanlar herzman erkeklerden daha hassastır bu yüzdende ilgi beklemesi yada bunun karşı taraftan dile getirilmesini istemesi çok mantıklı..

SaaNDaaL' Alıntı:
beni hiçbiri  rahatsız etmedi açıkcası.

beni de rahatsız etmedi.ben de rahatsız olmam.böyle şeyler  nedir ki.bir-iki valiz fazla taşırım neolcak ki sanki.

Geri