erkekleri rahatsız eden konular..

• Konbuyu başlatan blueapples
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Araştırma Sonuçları kategorisinde blueapples tarafından oluşturulan erkekleri rahatsız eden konular.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,381 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Araştırma Sonuçları
Konu Başlığı erkekleri rahatsız eden konular..
Konbuyu başlatan blueapples
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ilenay
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
Bende ilgiyi severim diyordum, ta ki o aşırı ilgiyle tanışana kadar, gerçekten bazen rahatsız ediyor insanı  ;)

P

Paradoks

O kadarda degill tabiki sıkarr fazlasıı.. Yerinde gösterilmeli ilgi.. :)

R

re-Member

Kullanıcı
16 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
ilginç...rahatsızlık veren bi durum göremedim bn....  :D:p ;D

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
O zaman bana ilgi gösterende bir sorun vardı ne diyeyim  :)

B

blueapples

Kullanıcı
1 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
ben mesela kendime hakim olamicak kadar kıskancım ::)biraz bencilim galiba bu konuda....ben sahiplenim o fazla sahiplenmesin :) ;)

D

diloş

Kullanıcı
8 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Erkek yada kadın fark etmez safari insanız sonuçta yani erkeği rahatsız eden kadını da edebilir aslında.... herşeyin aşırısı iki tarafıda rahatsız eder bence bu açıdan bakmak gerekiyor sanırım

M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
blueapples' Alıntı:
ben mesela kendime hakim olamicak kadar kıskancım ::)biraz bencilim galiba bu konuda....ben sahiplenim o fazla sahiplenmesin :) ;)

İşte benim bahsettiğim de bu  :) blueapples işte anlatmak istediğim insan tipisin  ;D

Safari

Safari

Kullanıcı
7 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
okyanusyayı kızdırmak için söylemiştim ama :) neise :)

B

blueapples

Kullanıcı
1 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
ben de böyle biriyim işte biraz itici aslında :-[kıskanclığın asırı sewgiden mi yoksa güwensizlikten mi kaynaklandıını tam anlamıs değilim...yada her ikisinden mi?ya da neyden kaynaklandıını??daha doğrusu bu konuda kendimi anlamış değilim...bunlar cok karısık gelior bana....

Ç

çakyamun

Kullanıcı
27 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
bence bunları sıralayanın eline yureğine sağlık cok güzel sıralamış aynen katılıyorum.tşk

S

SaaNDaaL

Kullanıcı
22 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
Rize
beni hiçbiri  rahatsız etmedi açıkcası.

F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
sahiplenmek güzel bence aşırılık dışında tabiki..ama bayanlar herzman erkeklerden daha hassastır bu yüzdende ilgi beklemesi yada bunun karşı taraftan dile getirilmesini istemesi çok mantıklı..

B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
SaaNDaaL' Alıntı:
beni hiçbiri  rahatsız etmedi açıkcası.
beni de rahatsız etmedi.ben de rahatsız olmam.böyle şeyler  nedir ki.bir-iki valiz fazla taşırım neolcak ki sanki.