B
Break4Love
Kullanıcı
evelenip balayına gideceğime bekar kalıp alayına giderim diye birsöz evlenecem eğlencesiz kuru hayat
En güzel ve en doğru yorum diyebilirim.efsane_18' Alıntı:Erkek veya kadın farketmıyor özgürlüğüne düşkün hiç bir insan evlenmek istemez yada gec evlenmesi daha mantıklı gibi...
Zynep' Alıntı:Sevgili nazarelif, evlilik haramdan sakınmak için kurulan bir müessese ise, toplumda bekar olan herkesin potansiyel haramzade olduğunu kabul etmek gerek.Zynep' Alıntı:Haramdan sakınmak?Gülşah' Alıntı:Bu yoruma şaştım kaldım valla :-X :-\nazarelif' Alıntı:evlilik düzenli bir hayata geçiş ve haramdan sakınmak için vardır. erkekler için çok önemli ama kıymet bilene
Ben de şaşırmadım değil?
Halkalı köle mantığının açıklaması sanırım!
Yani bizler gözüdönmüş varlıklarız, bir takım içgüdülerimizi tatmin etmek için yanlışlara sapabiliriz, ama evlenirsek bu yanlıştan kurtulabiliriz.
Bu mu?
Sanırım bu olmamalı, özellikle "düzenli yaşama geçiş" konusunda örnek evlilikse, aman canım kardeşim bu mantıkla evlenme. Düzenli yaşam evlilikle izah edilebilir belki ama, evlilik asla ve asla şart değildir, kendini bilip düzenli yaşayan kişiler için.
Biz öyle düşündüğümüz içi Allah'a inancımız yok mu demek bu! Biraz daha geniş düşünün lütfen. Kendinizi erkeklerin hakimiyeti altına almaktan vazgeçin, aşağı görmekten, kulluk kölelik etmekten..Ben Allah'a inancı olan biriyim onun emir ve yasaklarında böyle geçiyor evlilik.
dideM' Alıntı:Biz öyle düşündüğümüz içi Allah'a inancımız yok mu demek bu! Biraz daha geniş düşünün lütfen. Kendinizi erkeklerin hakimiyeti altına almaktan vazgeçin, aşağı görmekten, kulluk kölelik etmekten..Ben Allah'a inancı olan biriyim onun emir ve yasaklarında böyle geçiyor evlilik.
bence de uzatmasan iyi olur site ye uygun olmayan bir konu zaten. yanlış anlayıp yanlış düşünüyorsun
Neyse.. Daha fazla uzatmak istemiyorum.
Elbette uzatarak konunun dağılmasını istemeyiz ama yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına cevap olarak yazmıştım.nazarelif' Alıntı:uzatmayalım artık lütfen
:ahah :ahah korsan çok komiktin gerçektenKorsan' Alıntı:Peh donjuan pehh. bir sen eksiksin vesselam.