ERKEK DEDİGİN

  • Konbuyu başlatan kewser01
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde kewser01 tarafından oluşturulan ERKEK DEDİGİN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 26,705 kez görüntülenmiş, 146 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ERKEK DEDİGİN
Konbuyu başlatan kewser01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sislicam
S

sislicam

Kullanıcı
28 Mar 2007
En iyi cevaplar
0
0
ADANA
Cesur olacak cesur.Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin
arkasina gizlenmeyecek.
Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, ozluyorum diyorsa gelecek,
kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.

erkeklerı anlamak gercekden cok zor,sevıyorum dıyıp korkan,ya bır turlu mantıgım kaldırmıyor,seven erkek hıc bır seye aldırmazona sevgısın gucu cesurlugu gelır,ama gunumuz toplumunun bır cok erkekgı ana kuzusu olarak buyuyor,ve sonuc ordada...
 
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
ERKEK DEDİĞİN

Seni elinin tersiyle degil avucunun iciyle kavrayacak.Bileceksin ki emin ellerdeyim, baskasi tutamaz elimi böyle.Rahat olacaksin yaninda, cok konusmayacak, beynini didiklemeyecek. ince olacak; seni senin kadar düsünecek. Sen onu merak ettiginde kendisine hesap soruluyor havalarina girmeyecek. Senin inceligine karsi umursamaz sozler sarfetmeyecek.

Adamin sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çikarmayacak, sanki sen onun icin varmissin her ne zaman istese emrine amadeymissin, o ne yaparsa yapsin her istediginde yaninda elinin altinda olacakmissin triplerine girmeyecek. Sen ona sevgini hissettirdiginde, sen ona kayitsiz sartsiz asikmissin gibi havalara girmeyecek.Erkek dedigin ilgi gordugunde ilgiyle,sevgi gordugunde sevgiyle karsilik verecek.

Erkek dedigin, sen onun icin kendine baktiginda, sirf ona daha guzel gorunmek icin giyinip kusandiginda hicbir sey olmamis gibi davranmayacak. Ruhunu oksamasini bilecek. Romantik olacak kimi gun habersizce kucaginda ciceklerle cıkıp gelecek.

Özel günleri unutmayi marifet sanmayacak. Kayitsiz olmayacak senin bütün zerafetine karsi. Gercekten seven bir kadin sevgi ve ilgi bekler, erkegine verdigi askin karsiliginda kücük bir tatlı söz, kisa bir mesaj, bir cagri bile onu mutlu edebilir.Erkek dedigin bütün bunlari cebinden para harciyormus gibi cimrilikle yapmayacak. Ben aranmayi, cok aramayi sevmem demeyecek. Her sey kendi istedigi gibi olsun istemeyecek.Sadece kendi caninin istemesine aglamayacak.

Erkek dediginin, hissettigiyle yaptigi sey arasinda ucurum olmayacak. Cesur olacak cesur.Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, özluyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek. Erkek dedigin aşkina sahip cıkacak. Korkak olmaz erkek dedigin. Aşksız yatmayacak yataga ve sen bunu bileceksin. Bir baba  şefkatiyle seni alnından öptügünde bileceksin ki sevgisi gecici ve zayif degildir. Ve sevgiyle öptügünde dudaklarından bileceksin ki öpüşün tek sebebi sehvet degildir.

Erkek dedigin aldatmayacak. Aldatmak basitliktir. Seviyorum diyorsa aldatmaz erkek dedigin. Aldatiyorsa sevmiyor demektir. Erkek dedigin yakisikli olacak, cekici olacak ama bundan cok daha öte bir sey,  Zeki olacak. Kadinin kücük yalanlarına ,bahanelerine inanmayacagini,kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasını kücümsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasını bilecek, o hamura kendisi katmasını da. Degerlerini bir anlik hevesler ugruna satmayacak. Namussuzlugunu, ahlaksizligini ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak.

Yan gözle hatun kesmeyecek, üstüne sevgili edinmeyecek. Erkek dedigin önce sevecek. Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez. Bir bakarsın ki yillar sonra bu adamla ne yataga sığıyorsun, ne topraga... Koluna girip gezmesini bileceksin gururla, koynuna alip sevismesini de. Babalıgını da bilecek, ana-babaya hurmet etmeyi, kadir kıymet bilmeyi, vefakarligi, fedakarligi...

Erkek dedigin seni koruyacak, kusatacak. O nerede olursa olsun seni koruyacagını bileceksin. Pısırık olmayacak erkek dedigin. Erkek dedigin erkek olacak güzelim. Seni sadece sen oldugun icin sevecek. Parayla pulla, kariyerle, gücle, kimin ne dedigiyle hareket etmeyecek. Hem sevgilin,hem arkadasın, hem dostun, hem baban, hem cocugun olacak, huzurla bagrina basacaksin.



biraz, kadın dediğin böyle olmalı adlı yazıya benziyo ama bunu bulabildim arkadaslar kusura bakmayın ;)
 
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  iyi yaptın mavison;"kadın dediğin"yazısından sonra feminist damarlarım kabarmıştı,bu yazı kabaran damarlarımın üstüne iyi geldi sağolasın :D ;D ;)
 
O

okyanusya

Kullanıcı
3 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
çok güzel çok beğendim ama bu yazı biraz umutsuz vak'a tıpkı kadın dediğin yazısı gibi :D
 
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
bayanlarımızdan çok baskı geldi bende bunu buldum, iyi tartışmalar ;)
 
Üst