EN ZAYIF YÖNÜNÜZ NEDİR?

her şeyden endişe etmek
herşeyden kormak(yüksek ses,düşme çarpma, kaza)v.b.
tedirginlik
karasızlık
daha yazayım mı?

nefa-ca' Alıntı:
her şeyden endişe etmek
herşeyden kormak(yüksek ses,düşme çarpma, kaza)v.b.
tedirginlik
karasızlık
daha yazayım mı?

Hepsi üstesinden gelinebilecek şeyler aslında. :)
Herşeyden korkma durumu aslında bende de var, ama ani korkular, yavaş sesle arkamdan yaklaşan birisinin geldiğini hissettiğim halde, aniden yüzyüze gelince korkma, korku maskesi takanın kimliğini bildiğim halde korkma. Ama bu sanırım bir refleks. Gerçek bir korku değil.
Kazalar, düşmeler genellikle herkesi korkutan durumlar zaten, bence bunu liste dışı bırakın. :)

Hiçbir zayıf yönüm yok.
Her yönden şişmanım  ;D
Kötüydü değil mi? :)

ilahi sen  ;D ;D
ben zayıf yön olarak değilde kendi açımdan problem edindiğim bi yönümü söyleyeyim ilk girdiğim ortamlarda çevredekilere karşı çok soğuk davranan bir kişiliğim var ama içerik olarak fena espritüel komik biriyim sanırım kendi içimde bir duvar örmüşüm o duvara kadar duvar da dahil her yer soğuk duvarı geçtiğinde sıcacık bir ortam gibi bişey yani benim kişiliğim bunun avantajı ve dezavantajına gelince çevre edinmem ortama ısınmam biraz zaman alıyo ama edindiğim arkadaşlıklar ve dostluklar sağlam ve kalıcı oluyor :)

En  zayıf yönüm kararsızlığım , iyi niyetim olabilir. Kararsızlık her yönden olumsuzdur bu zamana kadar olumlu tarafını görmedim :)... Fakat iyi niyetim çoğu zaman olumlu olmamı sağlasada olumsuz taraflarını görüyorum aşk konusunda daha çok... :)

Benim en zayıf yönüm insanlara göstermiş olduğum hassasiyetimdir.
Karşımdakini kırmaktan ,üzmekten itina ederim,ancak insanlar beninim çelikten falan yapıldığımı zannediyorlar ,nasılsa kırılmaz deyip bana gücümün üstünde yükleniyorlar .
Ben kırılıncada bu sefer ne yapacaklarını nasıl toprlayacaklarını şaşırıyorlar.
Ben bu konulara EFt yapıyorum artık söylemek istediğim şeyleri karşımdakine onu incitmeyecek şekilde söyleye biliyorum .
İnsanlar artık benim incine bileceğimi düşünmeye başladılar.
Eskiden olsa içimde biriktirir ağlar kendimi harap ederdim  soruna odaklı yaşardım .
Şimdi sinirlensemde önce bir sakin olmaya ve çözüm için ne yapabileceğime bakıyorum .
Buda benim kendimi daha az yıpratama yaradı .Çözümler buldukça da kendime güvenim arttı.Şimdi karşımdakini kırmamamk için susmayı tercih etmiyorum eğer kırılması gerekiyorsa kırılsın bunuda yaparkan silindirle üstünden geçmeden yapa bildiğim en nazil şekilde yapıyorum.

Şu an için, her yönüm zayıf gibi.
Ama başkalarına göre, bir bilseler ne zavallı olduklarını o başkaları, benim her yönüyle ne tür bir mükemmeliğe sahip oldugum fark edilir.
Ukalamıyım ? Evet.
Malesef durum bu güçlü olduklarını sananlara sesleniyorum dicemde nerde o yürek.
Bence bir insanın en zayıf yönü, insanları tanıyamıyor olması,yada toplumu doğayı varoluşu ne bilim ne derseniz deyin.
Bunun dışında her yönüyle güçlü olsanız ne yazar.
Bir iğneyle patlatılabilir bir balondan farkınız yok.
Güçlülüğünüz buraya kadar işte ötesi bir patlama sesi, ve çok kişiden akan bir irin, gücünden arta kalan.

Uzun vadede sabırlı olamıyorum,
Çok fazla karmaşık bir yapım var çözemiyorum kendimi tam olarak,
Bu gün yapmam dediğimi ertesi gün yapabiliyorum yada yaparım dediğimi ertesi gün "ulan manyak mısınız siz" şeklinde karşılık verebiliyorum...
an'ım birbirini tutmuyor, sanırım biraz dengesizim  :D

ElecTroRevoL' Alıntı:
Uzun vadede sabırlı olamıyorum,
Çok fazla karmaşık bir yapım var çözemiyorum kendimi tam olarak,
Bu gün yapmam dediğimi ertesi gün yapabiliyorum yada yaparım dediğimi ertesi gün "ulan manyak mısınız siz" şeklinde karşılık verebiliyorum...
an'ım birbirini tutmuyor, sanırım biraz dengesizim  :D

Valla ne güzel özeleştiri yapmışsınız tebrik ederim.
Bu kadar samimi olmanız iyi vesselam.
Teşekkürler.

en zayıf yönüm kendimi kabullenemem buda bende güvensizliğe sebep oluyor ve güçlü yönlerimide böylece çürütmüş olduğumu düşünüyorum. gerçekten kötü bir durum bir türlü aşamadım 

Geri