EN SON OKUDUĞUM KİTAP

bs.berkay' Alıntı:
Haliçte yaşayan simonlar ..

Bu kitabı okudum... Bilmediğim hiç bir şey yok içerisinde vesselam... Bildiklerimi farklı bi bakış açısıyla ele almışlar vesselam. İmamın ordusu'da öyle... Bilineni süsleyip püsleyip önümüze atıyorlar gibime geliyor. Neyse... Okuyacaklara içerisinde size ve bu ülkeye yabancı olmayan durumlar var deyip şimdiden bi uyarayım dedimdi...

Momo / Michael Ende

Konusu:zamanın önemini hem çocuklara hemde asla yaşlanmayacak olanlara çok etkileyici ve basit yollarla anlatıyor
Arka Kapak:
Momo ve çocuklar sizi uyarıyor… Ey insanlık, dinle ve anla!… Onikiye beş kaldı… Aç gözünü, tetikte ol… Hırsız çaldı zamanı. Okuyun ve anlayın… Zamanınızı çalıyorlar.
Michael Ende den efsaneleşmiş bir eser daha… Üstelik yine hem çocuklara hem de çocuk kalmaya uğraşan büyükler…

Karen Horney,Çağımızın nevrotik kişiliği.  Serol teber, İnsanın hiçleşme serüvenine giriş.

Her ikisini de tavsiye ediyorum... Şiddetle değil ama :)

Kendine özgü yorumlamış.. Seviyorum adamın kitaplarını ve üslubunu :D Eee ne de olsa dünyayı kurtarcak  ;D

Babalar ve Oğullar-Turgenyev

Baba ile oğul arasındaki kuşak çatışmasını ve oğlunun bir yaştan sonra babasını beğenmemesi , genç oğlunun kibirini ve kendinden yaşça büyük olan bir kadına aşkını anlatmakta

İskender-Elif Şafak

Kurgusunu çok beğendim. Güneydoğu da küçük bir köyde başlayan hikaye Londra'ya kadar uzanıyor. Sürükleyici bir anlatımı var. Okunması gerektiğini düşünüyorum.

Geri