EL(MA) sanatııı

simurg_288

Kullanıcı
7te0.jpg

1wk0.jpg

post911155653280zq.jpg

post911155654056lm.jpg

3mn1.jpg

2sg9.jpg

karikaturelmadl4.jpg

hakıkaten ya bu elmalara yazık deılmı sımdı  >:( ınsallah yıyorlardır işlerı bıttıkten sonra ama oncası bıraz zor ?? e şimdi ben haklı deılmıyım israf haramdır demekte  >:( >:( >:(

ELMALARLA GÜZEL GÖRÜNÜMLER SUNMUSLAR.. PAYLASIM İCİN TESEKKÜRLER. :)

ewt tabi ki israf biraz ama ben sanmam değerlendirmişlerdir bu elmaları sonuçta sanata emeği geçen insanlarda bunların ziyan olamsını istemezler gerçi bilemioruz ama inş israf olmamışlardır :)

burası neresi acaba..bu kadar elma bulmuslar maşallah...inş israf edilmemiştir..hani her sene domates savası yapılan biyer var aklıma gelmiyo şimdi o yerin ismii..onun gibi ziyan olmamıstır inşş.. :)

yazık ya o elmalara acıdım vallah sanat ama okadarda olmazki insanın hemen aklına ac insanlar geliyor ama inş israf edilmemiştirde icimiz rahat olurr  gende emeğine sağlık

humyra' Alıntı:
hakıkaten ya bu elmalara yazık deılmı sımdı  >:( ınsallah yıyorlardır işlerı bıttıkten sonra ama oncası bıraz zor ?? e şimdi ben haklı deılmıyım israf haramdır demekte  >:( >:( >:(
umarım öyle olmamıştır... çok güzel görünüyor ama iştah açıcı  ;) teşekkürler_simurg_288

kırmızı elmalardan insan bir iki tanede bizim için ekelrdi. o kadar elma heba olmuş yaaa.. 3 günlük sanat için  de heba edilmezki:(

Geri