Düzce'den görüntüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnslmst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her ne kadar düzcede hiç  bulunmamış olsam da ,fotoğraflarda yeşili ve mavisiyle çok güzel gözüküyor  (:
teşekkürler..emeğine sağlık  ;)

Evet Düzce'miz doğal güzellikleriyle çok güzel bir şehirdir... Ayrıca Kentsel Dönüşüm Projesi'nde pilot il seçilen şehrimiz büyük bölümü hayata geçirilen bu projeyle dahada güzel bir görünüme sahip oldu...

hepsi çok güzel ya :)ben bikere gitmiştim ama hatırlamıyorum  :-\ :) ama güzel bi şehir ...ülkemizin her köşesi olduğu gibi...tşkler...

Bir Düzceli olarak bu güzel resimler için sana hemşerin olarak ben de teşekkür etmek istiyorum Sevgili Mesut..Selda hanımın da belirttiği gibi keşke Deprem görüntülerini eklemeseydin,bilhakis yaşayan biri olarak 1999 senesine gittim ister istemez.. :(

Eline sağlık Mesut Çok güzel resimler :)
Deprem resimleri bana o günleri tekrar hatırlattı  :( Aslında o görüntüleri hiçbirimiz unutmamalı ki önlemlerimiz bu yönde artsın...

Samandere Şelalesi...

Samandere Şelalesi yolu...

Topuk Yaylası...

Efteni Gölü...

Kuru Göl...

Samandere Şelalesi yolu  ya ben bayıldım burası heryer çok güzel ama samandere çok güzelmiş yaa ...emeğine sağlık mesut çok güzel hepsi tşkler paylaşımın için...

bir dahaki tanışma toplantısını samanderede şelalesinde yapalımmı..?

Tu Navy' Alıntı:
bir dahaki tanışma toplantısını samanderede şelalesinde yapalımmı..?

ayy ne güzel olur ilk ben gelirim heralde :) bizim burdada yani yalovada var ama ben herzaman gidemiyorum havalar güzelken gidiyim barim:) ama bizimki orası kadar güzel değil :(

Mesut tebrik ederim çok güzel olmuş emeğine sağlık. Orada hiç bulunmadım ama harika bir yermiş gerçekten bütün resimlerde... ;)

teşekkür ederim ayben... evet şehrimiz çok güzel inşallah bir gün gelir ve bugüzellikleri yakından görürsünüz...

Kısmet olursa neden olmasın gezmek isterim güzel yerlermiş gerçekten.

Geri