Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Düzce'miz doğal güzellikleriyle çok güzel bir şehirdir... Ayrıca Kentsel Dönüşüm Projesi'nde pilot il seçilen şehrimiz büyük bölümü hayata geçirilen bu projeyle dahada güzel bir görünüme sahip oldu...
Bir Düzceli olarak bu güzel resimler için sana hemşerin olarak ben de teşekkür etmek istiyorum Sevgili Mesut..Selda hanımın da belirttiği gibi keşke Deprem görüntülerini eklemeseydin,bilhakis yaşayan biri olarak 1999 senesine gittim ister istemez..
Eline sağlık Mesut Çok güzel resimler
Deprem resimleri bana o günleri tekrar hatırlattı Aslında o görüntüleri hiçbirimiz unutmamalı ki önlemlerimiz bu yönde artsın...
Samandere Şelalesi yolu ya ben bayıldım burası heryer çok güzel ama samandere çok güzelmiş yaa ...emeğine sağlık mesut çok güzel hepsi tşkler paylaşımın için...
ayy ne güzel olur ilk ben gelirim heralde bizim burdada yani yalovada var ama ben herzaman gidemiyorum havalar güzelken gidiyim barim ama bizimki orası kadar güzel değil
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.