tamercop' Alıntı:remember merhaba, ilk önce şiirini çok beğendiğimi belirtmek isterim eline yüreğine sağlık. deneme tarzında yazıların olduğundan bahsetmişsin, yazılarını bana gönderirsen büyük bir zevk ile okuyacağımdan emin olabilirsin. ışığın bol olsun![]()
hayal_12' Alıntı:İçli güzel bir paylaşım.. Sadece beğeniyi ifade eden mesajları pek sevmediğim için ben de sizin yazdıklarınızdan aldığım ilhamlarla birkaç kelime yazmak istiyorum.. Paylaşımın bir amacı da herkesin bir parça eklemesidir.. Tabi izin varsa...
Düşleri yok artık çocukların.. Vardı eskiden.. Bir gün bilinmeyen bir elden garip adamlar geldi ve tutsak ettiler düşleri.. Bir sandığa koyup, dünyanın mahzenine sakladılar.. Üstüne de kırk bir kilit vurdular.. Her bir kilidi kırk bir defa okuyup, kırk bir defa pakladılar.. Artık açılmamak üzere kapandı sandık.. Düşlerini kaybetmiş çocuklar, salıncaklarda salınan hayatlar kadar masumdu oysa.. Bilemedik hiçbirimiz.. Bilmek istemedik.. Düşleri vardı çocukların ve sevgiydi bu düşlerin hamuru.. Önce düşleri aldılar sonra da, "yaşayın yaşadığınız gibi" dediler.. Yaşadık, yaşadığımız gibi.. Biz de çocuktuk.. Bizim de düşlerimiz vardı.. Benim de düşlerim vardı.. Çaldılar.. Yok artık düşlerim.. Sakın ola korkmayın; gecenin en siyahında elinde kelebek kanadıyla yakılmış lambayla sokaklarda düşlerini arayan o savruk adamdan.. O benim.. Düşlerini arayan benim...

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.