Duruşunuz güvenli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetd

Kullanıcı
Duruşunuz güvenli mi?

Güç ve cesaret istiyorsanız, bu gün omuzlarızı dik tutun. Gözleriniz ileriye baksın. Yarı ölü ve baygın gibi değil, kuşlar gibi hareketli, hızlı yürüyün. Doğayı fark edin. Derin derin soluyun.
                                                muhammed Bozdağ

dısarda yürüken Muhammed hocanın hep sözüü aklımaa gelir,ve biranda yürüme şeklim değişir...bu yazıyı okuyunca inanıyorumm sizin de yürüyüşünüzz değişecek.... :)

gerçekten duruş şekli  görünümde karakteri yansıtır kanısındayım....

iyi bir duruş tarzı bu aslında.. ben de bu tarz yürürüm genellikle..
duruş, insanın özgüvenini de yansıtır sanıyorum..
Ancak bazı insanlar var ki çevremizde, bu duruş karşısında bize "kasıntı", "kendini beğenmiş".. vs yakıştırmalar yapabilyor.. Elbette bu saçma lakapları umursamadan, duruşumuzu bozmamalıyız ;)

KARARSIZLIK VE KENDİNE GÜVENSİZ İSEN,DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİZ FİZİĞİMİZE YANSIMA YAPAR... VE KİŞİ DIŞARIYA KÜÇÜMSÜYORMUŞ GİBİ GÖRÜNÜR... - "BENİ KÜÇÜMSÜYOESUN" DEDİĞİMİZ AN BU ANDIR... VE O AN İNSANLAR KARŞIDAKİ İNSANI SUSTURUR... ASLINDA KENDİSİ SUSMALIDIR... DURUŞ O AN DEĞİŞİME UĞRAR. ÖNYARGILAR VE ELEŞTRİLER ÖZGÜVENE DÖNÜŞÜR.

mehmetd' Alıntı:
Duruşunuz güvenli mi?

Güç ve cesaret istiyorsanız, bu gün omuzlarızı dik tutun. Gözleriniz ileriye baksın. Yarı ölü ve baygın gibi değil, kuşlar gibi hareketli, hızlı yürüyün. Doğayı fark edin. Derin derin soluyun.
                                                 muhammed Bozdağ
saricadi' Alıntı:
Ancak bazı insanlar var ki çevremizde, bu duruş karşısında bize "kasıntı", "kendini beğenmiş".. vs yakıştırmalar yapabilyor.. Elbette bu saçma lakapları umursamadan, duruşumuzu bozmamalıyız ;)
aymira' Alıntı:
   gerçekten duruş şekli  görünümde karakteri yansıtır kanısındayım....

KİŞİLİĞİMİZ VE KARAKTERİMİZİ DÜZELTTİĞİMİZ AN KENDİNİ İFADE EDEN KARİZMATİK DURUŞU SERGİLER..........

İMAJ KONUSUNU BİLEN ARKADAŞLAR VARSA, PAYLAŞABİLİRLER

SANIRIM GERÇEK DURUŞ
İNSANIN DÜŞÜNCELERİ İLE ORTAYA ÇIKIYOR...

MESELA: BENİM YAPTIĞIM BİR OLAYDAN DOLAYI, BAŞKASI ZARAR GÖRMÜŞ İSE VE O KİŞİ BU DURUMU BİLMİYOR İSE: .... ONDAKİ DURUŞ, BEN NEREDE YANLIŞ YAPTIM SORUSUDUR... DİĞER TARAFTA BEN İSE (GENEL OLARAK KENDİMİ YAZDIM) HER HANGİ BİRİ DE OLABİLİR... HER O KİŞİYE BAKTIĞINDAKİ DURUŞTUR...DÜŞÜNCE İSE SUÇLULUK

DURUŞUMUZ ABLAMIN DEDİĞİ GİBİ
DÜŞÜNCELERDE SAKLIDIR

Çok güzel söylemiş Muhammet Bozdağ ama ne zaman dik yürüsem yanımdan geçenler kasıntıya bak diyor  ;D kendini beğenmiş gibi görüyorlar yaww

Rables' Alıntı:
Çok güzel söylemiş Muhammet Bozdağ ama ne zaman dik yürüsem yanımdan geçenler kasıntıya bak diyor  ;D kendini beğenmiş gibi görüyorlar yaww

bana da hep öyle gelir ne yazıkki, aslında hiç alakası yookk ama, ben sizi anlıyorum.. :)

tamamda öyle çok dik olduğun zamanda görünüşten kaybediyosunuz çok havalı kasıntı falan diyolar :-[ :-[ :-[

saricadi' Alıntı:
evet bende böyle yürüyor ve bu lakaplardan nasibimi almış biriyim hattaa cok hızlı yürüyorum die dedikodu bile yapmışlar ama beni tanınca aaa dıstan havalı duruyosun ama cok iyiysin filan diyolar :o

Geri