mehmetd' Alıntı:Duruşunuz güvenli mi?
Güç ve cesaret istiyorsanız, bu gün omuzlarızı dik tutun. Gözleriniz ileriye baksın. Yarı ölü ve baygın gibi değil, kuşlar gibi hareketli, hızlı yürüyün. Doğayı fark edin. Derin derin soluyun.
muhammed Bozdağ
saricadi' Alıntı:iyi bir duruş tarzı bu aslında.. ben de bu tarz yürürüm genellikle..
duruş, insanın özgüvenini de yansıtır sanıyorum..
Ancak bazı insanlar var ki çevremizde, bu duruş karşısında bize "kasıntı", "kendini beğenmiş".. vs yakıştırmalar yapabilyor.. Elbette bu saçma lakapları umursamadan, duruşumuzu bozmamalıyız![]()
aymira' Alıntı:gerçekten duruş şekli görünümde karakteri yansıtır kanısındayım....
Rables' Alıntı:Çok güzel söylemiş Muhammet Bozdağ ama ne zaman dik yürüsem yanımdan geçenler kasıntıya bak diyor ;D kendini beğenmiş gibi görüyorlar yaww
dempol' Alıntı:"ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün" meselesi bu mudur acaba arkadaşlar
evet bende böyle yürüyor ve bu lakaplardan nasibimi almış biriyim hattaa cok hızlı yürüyorum die dedikodu bile yapmışlar ama beni tanınca aaa dıstan havalı duruyosun ama cok iyiysin filan diyolarsaricadi' Alıntı:iyi bir duruş tarzı bu aslında.. ben de bu tarz yürürüm genellikle..
duruş, insanın özgüvenini de yansıtır sanıyorum..
Ancak bazı insanlar var ki çevremizde, bu duruş karşısında bize "kasıntı", "kendini beğenmiş".. vs yakıştırmalar yapabilyor.. Elbette bu saçma lakapları umursamadan, duruşumuzu bozmamalıyız![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.