Dünyanın İLK muTLuLuk haRiTası

• Konbuyu başlatan lostcontrol
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde lostcontrol tarafından oluşturulan Dünyanın İLK muTLuLuk haRiTası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,226 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Dünyanın İLK muTLuLuk haRiTası
Konbuyu başlatan lostcontrol
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustang
E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Sıralama da o kadar nüfusa rağmen Çin bile var,Türkiye yok ilginç,bizim ülkemizdede yaşam memnuniyeti araştırması yapılmıştı ve halkımızın %49 u geçim zorluğuna rağmen mutlu çıkmıştı,inanamamıştım,yarısı mutlu,demek ki fakirlikten,işsizlikten memnunuz,hiç sorunumuz yok,şükürcü toplumuz,bu sonuca göre ben başka bir ülkede mi yaşıyorum diye bir düşünceye kapılıyorum,heralde bende bir sorun var :(

M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Bence bu refah düzeyine göre yapılmış .Danimarka sosyal devlet olarak insanına herşeyi veren bir ülke olmasına rağmen ben orada yaşayan insanların çok mutlu olduklarına inanmıyorum .Bizim ülkemizde yaşama zorluklarına rağmen biz diğerlerinden daha mutluyuz hala yıkılmayıp ayakta kalabildiğimize göre .Her koşulda hala kendimizi ve çevremizi düşüne biliyor ve hala insanlık için yardım duygularımız sömürüle biliyor.Hangi toplumda var bu kadar duyarlılık.