Sıralama da o kadar nüfusa rağmen Çin bile var,Türkiye yok ilginç,bizim ülkemizdede yaşam memnuniyeti araştırması yapılmıştı ve halkımızın %49 u geçim zorluğuna rağmen mutlu çıkmıştı,inanamamıştım,yarısı mutlu,demek ki fakirlikten,işsizlikten memnunuz,hiç sorunumuz yok,şükürcü toplumuz,bu sonuca göre ben başka bir ülkede mi yaşıyorum diye bir düşünceye kapılıyorum,heralde bende bir sorun var
Bence bu refah düzeyine göre yapılmış .Danimarka sosyal devlet olarak insanına herşeyi veren bir ülke olmasına rağmen ben orada yaşayan insanların çok mutlu olduklarına inanmıyorum .Bizim ülkemizde yaşama zorluklarına rağmen biz diğerlerinden daha mutluyuz hala yıkılmayıp ayakta kalabildiğimize göre .Her koşulda hala kendimizi ve çevremizi düşüne biliyor ve hala insanlık için yardım duygularımız sömürüle biliyor.Hangi toplumda var bu kadar duyarlılık.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.