Dünyanın en ince belli kadını

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilenay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
resimdeki bayanın, kadında olması gereken güzel vasıflardan birisi olduğu için ince belli olmak istediğini sanmıyorum...
artık herşey popülerlikle alakalı,güzel yada çirkin olmayı çok öensemiyorlar.  farkedilmek için farklı olmaya çalışıyorlar..

hatırlarmısınız bilmem dünya kupasında ümit davala'nın saçlarını...dünya kupasının en çirkin şaç modeli seçilmişti..işte buradaki popülerlik farklı olmakta yatıyor.. ilhan mansız en yakışıkli diye tanındı. ümit davala en çirkin saçlı diye tanındı..bbg evlerinde bile iyi ,efendi olanlarımı oyladıkta yarıştılar..hep arıza tipleri ve farklı olarak davranan elemanları finallere taşıdık:)
demek istediğim ne uzun saç,ne ince bel,nede çirkin traş:)bunları görmeye devam edeceğiz ,izleyeceğiz,yorumlayacağız:))devamı bekleyeceğiz...

bide bu bayanın hulahop çevirirken nası gözüktüğünü merak da ediyorum :)

Daha önce gazete gördüğüm için şaşırmadım diyebilirim.İnce belli çay bardağını andırıyor? :P

MEDİHA' Alıntı:
Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı

katılıyorum organları nereye sığyor bu kadının?????????????????????????????????????
ayrıca bu kadını bir tv programında görmiştüm. :D :D :D

nvzt43' Alıntı:
çok ilginç ya bayanlar güzelleşmek için kendilerine ızdırap veriyorlar nedense

sanırım o zaman daha zarif gözüküyor olmalılar. yine uzak doğu ülkelerinde, kadınlar ayaklarını bezlerle sarıyorlar, böylece küçük ayaklı olmuş oluyorlar.

busra309' Alıntı:
MEDİHA' Alıntı:
Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı

katılıyorum organları nereye sığyor bu kadının?????????????????????????????????????
yukarı fışkırmıs heralde :D

ilenay' Alıntı:
busra309' Alıntı:
MEDİHA' Alıntı:

katılıyorum kesinlikle....... ilginç yorum...

ilenay' Alıntı:
busra309' Alıntı:
MEDİHA' Alıntı:

yukarı derken??????????????????????????????

MEDİHA' Alıntı:
ilenay' Alıntı:
busra309' Alıntı:
MEDİHA' Alıntı:
ya acımanın ne luzumu var guinness rek kitabı içinse sırf ACIMAYA HİÇ GEREGK YOK :D

katılıyorum kesinlikle....... ilginç yorum...

MEDİHA' Alıntı:
ilenay' Alıntı:
,
MEDİHA' Alıntı:
ilenay' Alıntı:
:Dağzından çıkmamıstır hehalde kalbine yapısmıstır ;D
ya ilenay iğreeeeençsiiin ya.....
AMA DOĞRU DEİL Mİ O ORANLAR NEREYE SIĞSIN EZİLMİŞTİR BELKİDE AMA 15 YASINDAN BERİ NASIL BÖYLE DURSUN :D
organlar ile ilgili allahın hikmeti demekten beşka bi cvp yok...

çok doğru söyledin ..

Geri