katılıyorum organları nereye sığyor bu kadının?????????????????????????????????????MEDİHA' Alıntı:Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı
sanırım o zaman daha zarif gözüküyor olmalılar. yine uzak doğu ülkelerinde, kadınlar ayaklarını bezlerle sarıyorlar, böylece küçük ayaklı olmuş oluyorlar.nvzt43' Alıntı:çok ilginç ya bayanlar güzelleşmek için kendilerine ızdırap veriyorlar nedense
hiç bilmiyorumMEDİHA' Alıntı:Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı
yukarı fışkırmıs heraldebusra309' Alıntı:katılıyorum organları nereye sığyor bu kadının?????????????????????????????????????MEDİHA' Alıntı:Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı
ayrıca bu kadını bir tv programında görmiştüm.
katılıyorum kesinlikle....... ilginç yorum...ilenay' Alıntı:yukarı fışkırmıs heraldebusra309' Alıntı:katılıyorum organları nereye sığyor bu kadının?????????????????????????????????????MEDİHA' Alıntı:Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı
yukarı derken??????????????????????????????ilenay' Alıntı:busra309' Alıntı:katılıyorum organları nereye sığyor bu kadının?????????????????????????????????????MEDİHA' Alıntı:Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı
katılıyorum kesinlikle....... ilginç yorum...MEDİHA' Alıntı:ilenay' Alıntı:yukarı fışkırmıs heraldebusra309' Alıntı:ya acımanın ne luzumu var guinness rek kitabı içinse sırf ACIMAYA HİÇ GEREGK YOKMEDİHA' Alıntı:Dehşete düştüm. acısam mı bilemedim.. cidden organlara ne olmuş? kesin bilgi var mı
katılıyorum organları nereye sığyor bu kadının?????????????????????????????????????
ya ilenay iğreeeeençsiiin ya.....ilenay' Alıntı:ağzından çıkmamıstır hehalde kalbine yapısmıstır ;D
AMA DOĞRU DEİL Mİ O ORANLAR NEREYE SIĞSIN EZİLMİŞTİR BELKİDE AMA 15 YASINDAN BERİ NASIL BÖYLE DURSUNMEDİHA' Alıntı:ya ilenay iğreeeeençsiiin ya.....ilenay' Alıntı:ağzından çıkmamıstır hehalde kalbine yapısmıstır ;D
di mi yani kendi eliyle yapana acımamak lazım ama çok değişik duruoilenay' Alıntı:ACIMAYA GEREK YOK BENCE EĞER SIRF GUİNNESS İÇİN YAPMISSA
KESİNLİKLE ÇOK DEĞİŞİK DURUYORMEDİHA' Alıntı:di mi yani kendi eliyle yapana acımamak lazım ama çok değişik duruoilenay' Alıntı:ACIMAYA GEREK YOK BENCE EĞER SIRF GUİNNESS İÇİN YAPMISSA
organlar ile ilgili allahın hikmeti demekten beşka bi cvp yok...ilenay' Alıntı:,AMA DOĞRU DEİL Mİ O ORANLAR NEREYE SIĞSIN EZİLMİŞTİR BELKİDE AMA 15 YASINDAN BERİ NASIL BÖYLE DURSUNMEDİHA' Alıntı:ya ilenay iğreeeeençsiiin ya.....ilenay' Alıntı:ağzından çıkmamıstır hehalde kalbine yapısmıstır ;D
çok doğru söyledin ..MEDİHA' Alıntı:organlar ile ilgili allahın hikmeti demekten beşka bi cvp yok...ilenay' Alıntı:,AMA DOĞRU DEİL Mİ O ORANLAR NEREYE SIĞSIN EZİLMİŞTİR BELKİDE AMA 15 YASINDAN BERİ NASIL BÖYLE DURSUNMEDİHA' Alıntı:ya ilenay iğreeeeençsiiin ya.....ilenay' Alıntı:ağzından çıkmamıstır hehalde kalbine yapısmıstır ;D